Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Διευκρινήσεις

Ενώ δίνουμε ελεύθερο βήμα στους πάντες, ωρισμένοι μας εγκαλούν ανωνύμως για την δυνατότητα ...ανωνυμίας που τους παρέχουμε. Είναι απαραίτητο να διευκρινήσουμε πως στο εξής θα δημοσιεύουμε όλα τα κείμενα-απόψεις-προτάσεις που είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι στα ακατάληπτα Greeklish.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ.ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΠΟΝΑ Μερος πρώτο . Εχω την εντύπωση οτι το προγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου μας δεν λειτουργεί , μήπως πρέπει οι υπηρεσίες του να ενημερώσουν ξανά τους πολίτες , το πρόβλημα με τα αδέσποτα θα το λύσει κάποιος αντιδημαρχάρας,το χάλι με τους γυφτούς - ψηφοφόρους που καταδυναστέυουν την πόλη ποιος θα τολμήσει να το λύσει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μου πει κανείς ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα αδέσποτα; Ακούω συνέχεια οτι επιτύθενται σε κόσμο και ενοχλούν γιατί γαβγίζουν.
    Εγώ ζω στο Μεσολόγγι 30 και πλέον χρόνια. Έχω κοινωνική ζωή, δεν κυκλοφορώ σχεδόν καθόλου με αυτοκίνητο, κάνω συχνούς περιπάτους. Ένα σκυλί απ' αυτά που δαγκώνουν και κυνηγούν όλους εσάς δεν έχει βρεθεί στο δρόμο μου και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Αντίθετα έχω συναντήσει πολλά από εκείνα τα σκυλιά που τους κάνεις "ξουτ" και τρέχουν πανικόβλητα. Μάλλον ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους!!!
    Αλήθεια ποια είναι η πρότασή σας; Να τους δώσουμε φόλα και για κανα δυο μέρες να τ'αφήσουμε να βρίσκονται παρατειμένα στην άσφαλτο;
    Ωραίο θέαμα για τα παιδιά μας, για τους ξένους που θα βρεθούν στην πόλη μας, για εμάς τους ίδιους!
    Βαρέθηκα ν'ακούω όλο παράπονα σε αυτή την πόλη! Οι γύφτοι, τα σκυλιά, τα σκουπίδια. Γιατί δε λέτε τίποτα και για τα λαμόγια της πόλης; Αυτά δε σας φέρνουν αηδία; Δε σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε πόλη;

    Νεοέλληνες με'γεια σας, τα καινούρια σας τα στέκια χάρισμά σας.
    Δεν μου κάνει αυτή η νύχτα στήνω γλέντι σ'άλλη πίστα, μαζί μας Στέλλιο ρίχτα.

    Για τους φίλους π'αγαπάω δυό χαμόγελα χρώστάω κι απόψε τραγουδάω.
    Τ'άδικο που έχω ζήσει η αγάπη το'χει σβήσει, τραγούδι έχει γεννήσει.

    Γλυκό νερό στην κόλαση θα πιούμε εδώ μαζί σου, εμείς που μεγαλώσαμε με την αναπνοή σου.

    Γλυκό νερό στην κόλαση κοντά σας παίρνω θέση, καρδιά μου μη γυρνάς εκεί που είχες πονέσει.

    Στην Ελλάς του δυο χιλιάδες γίναν όλοι βασιλιάδες, λαικοί τραγουδιστάδες. Στη δικιά μας κοινωνία ζούσαμ' άλλη αγωνία, μην πας στη Γερμανία.

    Πες μου τι θα κάνεις τώρα έτσι που σε καταντήσαν πατρίδα σερβιτόρα.
    Στα σκυλάδικα χορεύεις μες στη νύχτα ταξιδεύεις ταυτότητα γυρεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή