Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ










           
            ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ      ΣΥΛΛΟΓΟΣ     Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

………………………..…ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1912…………………………..
Γραφεία: ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 5 τηλ.26310-25564
2ος όροφος
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ τ. κ. 30200
Αρ. Πρωτ.: 1262
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 8/2/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 06-02-2011 στο Ξενοδοχείο “Θεοξένια” ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία τίμησαν με την παρουσία τους η πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου αλλά και σημαντικοί φορείς της πόλης και του νομού. Ανάμεσα τους ήταν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιαννακά Σοφία, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καραγκούνης Κωνσταντίνος, ο δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Κοταντάκης Δημήτριος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΕΣΕΕ κ. Παυλίδης Ηλίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. Τσιχριτζής Παναγιώτης, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτ/νίας κ. Δημητρίου Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του 2/39 ευζώνων “Σχης Καραχρήστος”, καθώς και οι πολιτευτές κ. Καραπάνος Νικόλαος και κ. Φωτόπουλος Απόστολος.
Κατόπιν, δόθηκε βραβείο επιχειρηματικής δραστηριότητας στον επιχειρηματία κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης ειδών υγιεινής “Παπαδόπουλος Γεώργιος” και στη συνέχεια έγινε τιμητική διάκριση στον τοπιογράφο κ. Παναγιώτη Αθανασίου, ως ένδειξη αναγνώρισης του ταλέντου και της ευαισθησίας του ,που με μεγάλη επιτυχία αναδύονται μέσα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα έργα τέχνης του.
Ακόμη, σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, βραβεύτηκαν οι συνταξιούχοι έμποροι του 2010 και τέλος, δόθηκαν 3 δωροεπιταγές αξίας 100 € σε 3 τυχερούς παριστάμενους, που θα εξαργυρωθούν σε χρυσοχοΐα της πόλης.
Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τα κανάλια LEPANTO και ΑΧΕΛΩΟΣ Τ.V.

Για το Δ.Σ.



          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                               ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου