Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Η ιστοσελίδα μας συνεχίζοντας την ενημέρωση των πολυπληθών αναγνωστών 
της πάνω σε σημαντικά θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής επικαιρότητος, εγκαινιάζει μια καινούργια παραπολιτική στήλη που θα συζητηθεί ευρέως. Διότι η πολιτική πρέπει να βγάζει χιούμορ. Απολαύστε την...
 



΄Ω! Χριστίνα!!! Χαλεπόν το έργο της Νομάρχιδας
Είναι παγκοίνως γνωστό ότι αδυνατείς να αντιληφθείς την αναπτυξιακή διαδικασία γενικότερα. Δεν μπαίνεις καν στον πειρασμό να εξετάσεις φακέλους και προτάσεις λόγω αδυναμίας, πόσο μάλλον να προωθήσεις έργα. Ως πολιτικάντισα όμως εξισορροπείς απολύτως την αδυναμία σου αυτή με χαρτζιλικώματα και συναλλαγές. Αυτό όμως λέγεται διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος, για πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη.
Τα πράγματα όμως για σένα γίνονται χειρότερα έως και τραγικά, όταν εξισώνεις τον Τσαλίκη με το Φεστιβάλ Οινιάδων. Και τρις χειρότερα όταν συμπίπτει η αισθητική σου με αυτή του Καραπάνου (προσπαθώ να σε φανταστώ σε ταγκό με το Μπανιέρα). Σου επισημαίνω, ότι όταν προσπαθείς να στηρίξεις παρανομίες γίνεσαι συνένοχη. Εν τέλει ενώ αρέσκεσαι στα παγκήρια και τις λαϊκές, μας κοστίζεις πολύ ακριβά μηνιαίως (6500 €).

   **********************************


Συμφωνώ!!!
Συμφωνώ με όλους τους συμπαραστεκόμενους στον Πανούλη τον Παπαδόπουλο. Ο ανήρ είναι πολιτικό στέλεχος τεραστίου μεγέθους. Το ότι παρεισέφρησε εκ ΜΙΤκα στο Μεσολόγγι και ηγήθηκε μερίδος της κενονίας είναι άλλο θέμα. Τον αισθανόμαστε δικό μας. Το ουσιώδες είναι πως διαθέτει ένα βαρύτατο βιογραφικό και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το έστειλε στο Υπουργείο Υγείας με… μεταφορική για αξιολόγηση.
Διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ στα χρόνια του πρωίμου σοσιαλισμού σε μια επιπλέον άχρηστη υπηρεσία αριστίνδην. Υπηρέτησε πιστά το Σώκο μέχρι παρεξηγήσεως.
Μπαχαλοποίησε τον λιμένα Μεσολογγίου και διαχειρίστηκε με μαεστρία την παράνομη εμπορική δραστηριότητα στη λεγόμενη μαρίνα, ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας (Πρόεδρος περιέργως από απλός εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου).
Ελέγχεται για σοβαρά ποινικά αδικήματα από την Εισαγγελέα και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα. Είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου. Κυριολεκτικά σπεύδει στο κρατικό παχνί σε όποια θέση. Εσχάτως διαγκωνίζεται γι’ αυτή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Θέση που εξασφαλίζει πολύ καλό μηρυκασμό…
Καλά όλοι αυτοί οι ανάλγητοι, άκαρδοι και άπονοι Αγρινιώτες, αλλά ο σύντροφος Κουρουμπλής που κάνει κουμάντο δεν βλέπει το μέγεθος του ανδρός και το βιογραφικό του; θα είναι υπέρ του Πανούλη, αν φθάσει εγκαίρως το περίφημο κολλύριο εξ Αμερικής, ώστε να δει έστω και θαμπά. 
  Τι διάολο γίνεται ρε σύντροφοι…είναι δυνατόν να αγνοηθεί τέτοιο κοτσάνι; Και να στενοχωρηθεί κι ο Μπανιέρας κι ο Παδέλας!
Στα ναυτιλιακά η συνεργασία του με τον Μπανιέρα είναι άψογη. Μιλάμε για συγχρονισμένη κολύμβηση!! Χωρίς μανταλάκια στις μύτες…για τάπες δε ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι πως είναι σύμβουλος ανάπτυξης της πολύπαθης Αιτωλοακαρνανίας, αλλά ως Νομός παραμένουμε τελευταίοι στην ανάπτυξη.
Σύντροφοι!! όσο είναι καιρός αναθεωρήστε τη στάση σας. Μετά θα είναι αργά!

Υπογράφει ο Κυνικός και οι συν αυτώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου