Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ανοικτή επιστολή στους συνδημότες της Ι.Π. Μεσολογγίου:
Με την παρούσα θέλουμε να απαντήσουμε και να σας ενημερώσουμε σε προγενέστερη όμοια επιστολή του συνυποψήφιου Δημάρχου Παντελή Σκαρμούτσου.
Εμείς ως ένα ανοικτό και δημοκρατικό Φόρουμ Ενεργών Πολιτών λειτουργούμε φανερά και δεν έχουμε κανένα λόγο να χρησιμοποιήσουμε γκεμπελίστικες μεθόδους προπαγάνδας, που συνήθως χρησιμοποιούν κρατικά και κομματικά στελέχη, όπως έχει αποδείξει η ιστορία.
Εμείς έχουμε μάθει να θέτουμε ερωτήματα, που δεν απασχολούν μόνο τον συνδυασμό , τους φίλους και οπαδούς μας, αλλά και όλους τους συνδημότες , που θέλουν να γνωρίζουν λεπτομέρειες για να λάβουν ξεκάθαρες αποφάσεις και να δώσουν ψήφο ευθύνης και όχι συναλλαγής.
Στην επισήμανσή μας για την συμμετοχή σας στο Δ.Σ. των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων ρωτούσαμε τι απολαβές υπάρχουν και δεν εννοούσαμε μόνο την πιθανή αντιμισθία ή αποζημίωση, αλλά και τα γενικότερα οφέλη που αναλαμβάνει ο κάθε συμμετέχων.
Όσον αφορά την εργασία της κόρης στο Νοσοκομείο, αποτέλεσε έκπληξη για εμάς , αλλά πιστεύουμε και για τον οποιοδήποτε συμπολίτη, η παραδοχή του γιου σας και αδερφού της, ότι αποσπάστηκε από ιδιωτικό λογιστικό γραφείο . Απορούμε πως μόνο αυτή ωφελήθηκε με αυτόν τον τρόπο και όχι οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη , από την πληθώρα , που απασχολούνται στα λογιστικά γραφεία.
Επιπλέον δεν κάνουμε καμία προσωπική αναφορά στην ιδιωτική ζωή οποιουδήποτε, αλλά μόνο σε ότι αφορά την συμμετοχή στα κοινά και στα δημόσια ή δημοτικά αξιώματα.
Πρέπει όμως να παραδεχθείτε πως ο <<στενός>> μου συνεργάτης, το ισότιμο με όλους μας στο Φόρουμ, δεν βαρύνεται με τελεσίδικη καταδίκη, διότι εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης, αλλά εν πάσει περιπτώσει, η εμπλοκή του με την Δικαιοσύνη , είναι η ανταμοιβή του στην προσπάθεια διαλεύκανσης πολλών σκοτεινών υποθέσεων της τοπικής διαπλοκής.
Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής εμμένουμε αποκλειστικά στην πολιτική μας διακήρυξη και την πολιτική μας δράση .
Δεν μας αγγίζει καμία κατηγορία και είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους συνδημότες μας.
ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου