Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Γιατί τέτοια αφροσύνη η …Φρόσω;

Δεν καταλάβαμε γιατί η κα Φρόσω Δελή πανηγύρισε τόσο πολύ και κακαριστά την επιτυχία (Leader Αλιείας) της «ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ.» (Εταιρεία Ανάπτυξης Αμβρακικού), που είναι καθαρά ηπειρώτικη πρωτοβουλία και συμφερόντων της ίδιας περιοχής από χρόνια; Το 90% των χρημάτων θα πάει κατά Πρέβεζα μεριά, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν με την «εμπνευσμένη» αρπαγή της «Τριχωνίδα Α.Ε.» από τους Μακρύνιους. Τα λεφτά τότε κατέληξαν κατά 95% στην Ευρυτανία!! Στην πιάτσα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κα Φρόσω, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας αγνοείται και ευτυχώς, γιατί αν η Νομαρχία μας κατόρθωνε πολιτικο-παρασκηνιακά να αποκλείσει από το Leader Αλιείας την «Αιτωλική Αναπτυξιακή», ο Νομός δεν θα έπαιρνε ούτε ένα Γιούρο, με δεδομένο την γελοία πρόταση που κατέθεσε η ΑΝ.ΑΙΤ.! Στην περίπτωση της «ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ.», η εμπλοκή τής Νομαρχίας είναι λόγω γειτνίασης και μόνο. Παρασύρθηκα όμως! Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ αλλά ο …«πάσσαλος»!!

Σ.Σ.1: Γνωρίζουμε ότι η κα Φρόσω ζητούσε επί μέρες, πριν βγάλει το πανηγυρικό δελτίο τύπου της, να την πληροφορήσουν οι Ηπειρώτες, που ήταν επιφυλακτικοί ως προς τις ενστάσεις, τι ακριβώς έγινε; Φανταστείτε πόσο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην «ΕΤ.ΑΝ.ΑΜ.», ως …Αντιπρόεδρος!
Σ.Σ.2: Ως μανατζαρίνα του Νομού μας, δεν ώφειλε να πει και ένα μπράβο στην «Αιτωλική Αναπτυξιακή», που έφερε 100% χρήμα στην περιοχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου