Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Διευκρινήσεις προς φίλους και “φίλους”

Το aitolianews ως έγκυρη ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα θέτει ζητήματα που αφορούν κυρίως την ανάπτυξη της Αιτωλίας , χωρίς προκαταλήψεις και εξαρτήσεις.. Ειδικότερα όσον αφορά τον σημερινό Δήμο Μεσολογγίου και την δημοτική αρχή, υπό τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι: η γενικότερη πολιτική του Δήμου και η εικόνα θα μπορούσε να είναι σαφώς καλλίτερη και φυσικά σηκώνει συζήτηση, με την έννοια ότι θα ανταλλαγούν απόψεις.
Δεν θα παρουσιάσουμε ποτέ ανυπόστατες κατηγορίες και ύβρεις.
Στα ειδικότερα ζητήματα που θέτουν κάποιοι αναγνώστες και σε αυτούς που αναφέρονται στον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου, απαντούμε ευθέως ότι παρακολουθούμε την δράση του ΝΟΜ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κυριολεκτικώς κινεί την ιστορία στον ναυταθλητισμό και εργάζεται ώστε η περιοχή να γίνει οικοτουριστικός προορισμός.
Σε αυτή την προσπάθεια, ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι "παρών" με συγκεκριμένες αποφάσεις υπέρ του ΝΟΜ και με χρηματοδοτήσεις των μεγάλων διοργανώσεων ( Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε-Καγιάκ, κτλ).
Για την ιστορία ο πρώην δήμαρχος, Γιώργος Πρεβεζάνος, ήταν σε κάποιες περιπτώσεις έως και εχθρικός απέναντι στον ΝΟΜ.
Στο στρατηγικό ζήτημα που λέγετε "Leader Αλιείας, ο Αναγνωστόπουλος ήταν από αυτούς που συγκρούστηκαν ανοικτά με τον Νομάρχη, υπέρ των συμφερόντων της περιοχής και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε…
Θα επανέλθουμε συντόμως…

1 σχόλιο: