Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Sleuth του Anthony Shaffer
Σασπένς, χιούμορ, αγωνία, και απρόβλεπτες ανατροπές!
Γιώργος Κιμούλης – Κων/νος Μαρκουλάκης
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου φιλοξενεί και παρουσιάζει την αστυνομική κωμωδία «Σλουθ» (Sleuth) του Anthony Shaffer τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στις 6.30 το απόγευμα και στις 9.15 βράδυ στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.
Το αριστούργημα του (Anthony Shaffer), παρουσιάζεται με τεράστια επιτυχία, για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά. Ο Γιώργος Κιμούλης στο ρόλο του μηχανορράφου Άντριου Γουάικ και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο ρόλο του νεότερου άνδρα, του Μίλον Τιντλ αποτελούν ένα εκρηκτικό θεατρικό δίδυμο. Εκεί που ο θύτης γίνεται το θύμα και εκεί που το θύμα εκδικείται τον θύτη, οι δυο άντρες συναινούν σε ένα ευφυές μεν αλλά σχεδόν αυτοκαταστροφικό παιχνίδι στο οποίο οι ρόλοι συχνά αντιστρέφονται.

Βιτριολικό χιούμορ, τολμηρές ανατροπές στην πλοκή που κόβουν την ανάσα και ξεγελούν με απρόβλεπτο τρόπο. Σασπένς και αγωνία που αφθονούν. Διαμάχη και φθόνος ανάμεσα σε έναν ώριμο και έναν νεότερο άνδρα. Η μέχρι τελικής πτώσης σύγκρουση δύο ανδρών που έχει ως στόχο την κατάκτηση μιας γυναίκας και την κοινωνική καταξίωσή τους.
Το γνήσιο πάθος από τους δύο ερμηνευτές, η δυνατή χημεία μεταξύ τους και οι συναρπαστικές σκηνές έκαναν το κοινό να αγαπήσει την παράσταση και να της χαρίσει 2ο και 3ο βραβείο αντρικού ρόλου και 2ο βραβείο καλύτερης παράστασης στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2010.
Ο Άντονι Σάφερ, από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς συγγραφείς και σεναριογράφους της Βρετανίας, κατέκτησε παγκόσμια φήμη με το θεατρικό έργο του «Σλουθ» , το οποίο σημείωσε μία από τις πιο εντυπωσιακές εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του '70. Το «Σλουθ» παίχτηκε για περισσότερες από 2.300 παραστάσεις στο West End του Λονδίνου και περίπου 2.000 παραστάσεις στο Μπροντγουέι. Κέρδισε το Βραβείο Τόνι, ως το καλύτερο έργο του 1970. Δυο χρόνια αργότερα, διασκευάστηκε και για τον κινηματογράφο, και ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Μάνκιεβιτς [Joseph Mankiewicz] το έκανε ταινία με τον Μάϊκλ Κεϊν (Michael Caine) στο ρόλο του Μίλον Τιντλ, και τον Σερ Λώρενς Ολίβιε (Sir Laurence Olivier) στο ρόλο του Άντριου Γουάικ.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: Κάρολος Παυλάκης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γ. Κιμούλης – Κ. Μαρκουλάκης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Αθανασία Σμαραγδή
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ιωάννα Τιμοθεάδου
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Μπαμπής Αρώνης
Δ/ΝΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λευτέρης Πλασκοβίτης

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γ. Κιμούλης – Κ. Μαρκουλάκης

Τιμές εισιτηρίων : 20 € και 15 €

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου από Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Τηλ. Ταμείου 26410 – 56 135
Ώρες ταμείου : 11 π.μ.- 1 μ.μ. & 6 μ.μ. – 9 μ.μ.


Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου