Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωφελής εργασία με 5μηνη απασχόληση στους Δήμους και σχετικά με την έκδοση των αποτελεσμάτων σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων ολοκληρώθηκε επιτυχώς . Σε περίπτωση που κάποιος αμφισβητεί τα μόρια του ή έχει οποιαδήποτε αμφιβολία επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε μπορούσε όπως ήταν γνωστό , όπως έγκαιρα ενημερώσαμε , να απευθυνθεί στο ΑΣΕΠ με σχετική ένσταση. Θυμίζουμε ότι όλη η διαδικασία ελέγχεται από το ΑΣΕΠ και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την οριστική έκδοση των αποτελεσμάτων.
 Αναφορικά με τις διάφορες αιχμές που άφησαν επίσημοι και μη θεσμικοί κύκλοι επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε ενημερώνουμε τους πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία ότι πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας όπου κάποιοι αρέσκονται να τα στηρίζουν ,προκειμένου να δικαιολογήσουν τα «αδικαιολόγητα», όπως το να βρίσκονται εκτός λίστας επιτυχόντων, συγγενείς και φίλοι αιρετών όλων των αποχρώσεων , «πρωτόγνωρο» για την εποχή μας.
Επίσης δηλώνουμε σε όλους τους επιτυχόντες και αποτυχόντες υποψηφίους ,ότι πέτυχαν ή απέτυχαν στο διαγωνισμό, αποκλειστικά με βάση τα μόρια που κατείχαν μέσω ηλεκτρονικής βάσης του Υπουργείου Εργασίας και χωρίς την βοήθεια από οποιονδήποτε.
 Άλλωστε έχουμε συνηθίσει σε αστήρικτες κατηγορίες και σε πολιτικά πυροτεχνήματα από εκείνους που ενοχλούνται από την παρουσία της ΑΝΑΙΤ ΑΕ στην πόλη μας .
 Η εποχή αυτή έχει περάσει ανεπιστρεπτί και στην αγωνία εκείνων που επιδιώκουν τον εταιρικό αφανισμό μας  απαντάμε με ευρωπαϊκά προγράμματα που ήδη τρέχουν αλλά και που πρόκειται να τρέξουν.




                                                                        ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤ ΑΕ ΟΤΑ


                                                                           ΚΟΥΦΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ
                                                                    Αν. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου