Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

"Το Αιτωλικό" εύχεται σε όλους Καλή & Δημιουργική Χρονιά!


Mε την κοπή της πίτας έκλεισε η φετινή δημιουργική χρονιά για τις πολλές και επιτυχημένες δράσεις του Συλλόγου μας.

Στην χθεσινή εκδήλωση προσήλθε περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά. Τα μέλη του Συλλόγου άλλωστε,  αυξήθηκαν φέτος θεαματικά, πλαισιώνοντας ενεργά τα παλιά και τα νέα τμήματα. Αρκετοί ήταν και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση από  όλο τον ευρύτερο Δήμο καθώς και οι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Πριν το κόψιμο της πίτας, ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ακρίδας, αναφέρθηκε συνοπτικά στις δράσεις του 2012 και στα πλάνα μας για το 2013 και ευχαρίστησε τόσο τους παριστάμενους όσο και τους χορηγούς, για την στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου.

Παραβρέθηκαν και απεύθυναν ευχές, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Φούντας, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου κ. Καβάγιας,  ο αντιδήμαρχος κ. Μαστρανδρέου, ο οποίος τόνισε "...μας έχετε εκπλήξει με τη δράση σας και το εύρος της. Παράγετε Πολιτισμό και το σημαντικότερο είναι ότι  το κάνετε με τη συλλογικότητα, τον εθελοντισμό και τους δικούς σας πόρους!". Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κασσαβέτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασιλείου, και ο πρόεδρος της "Διεξόδου" κ. Νίκος Κορδόσης ο οποίος με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια στο Σύλλογο, για το γεγονός ότι κατάφερε να  κάνει όχι μόνο τόσες πολλές εκδηλώσεις , αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικές!

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό"
εύχεται σε όλους Καλή & Δημιουργική Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου