Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Δελτίο τύπου του Ναυτικού Ομίλου ΙΠ Μεσολογγίου

                                                                    Μεσολόγγι  14 Αυγούστου του 2014
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Canoe-Kayak σπριντ .
Για 5η συνεχή χρονιά τα νιάτα και οι ελπίδες του Ελληνικού Canoe-Kayak, συναντήθηκαν στα φιλόξενα νερά της λιμνοθάλασσας  Μεσολογγίου. 
Από τις μεγαλύτερες αθλητικές και απαιτητικές διοργανώσεις της χώρας μας, με τεράστια οφέλη για την περιοχή μας (προβολή του τόπου και την ανάπτυξη της τοπική μας οικονομίας).
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, έκανε τα πάντα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, εξοικονομώντας τα ανάλογα κονδύλια (ιδιωτικές χορηγίες), προκειμένου να υπάρξει συνέχεια και όφελος (πληρότητα ξενοδοχείων 100%).
Απόντες οι απερχόμενοι δημοτικοί άρχοντες και οι επερχόμενοι, πλην του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαστρανδρέου και της Δημοτικής Συμβούλου  Βίκυς Κώτση.  Κραυγαλέα απών και ο εμπορικός σύλλογος Μεσολογγίου, συγνώμη ….και Βιομηχανικός θέλαμε να πούμε.
Εφόσον οι δημοτικοί μας  και οι εμπορικοί άρχοντες αδιαφορούν και  αδυνατούν, νομίζουμε ότι η πρόταση του Δημάρχου Βόλου κου Αχιλλέα  Μπέου, να μαζέψει όλες τις ναυταθλητικές διοργανώσεις στο Βόλο, μπορεί να ευοδωθεί!!
Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία και την στήριξη τους , τους :
*Γιάννη Μαστρανδρέου Αντιδήμαρχο και μέλος μας,
* Γιώργο Τελώνη Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νιας,
*Μάριο Παπαθεοδώρου Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.
*Γιάννη Ατσαλάκη Εκπρόσωπο του Ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου, παλιό πολίστα και κωπηλάτη του Ομίλου μας.
*Γιάννη Δελαπόρτα Αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ελευθέρας Πτώσεως , επικεφαλής των “Blue Rebels” και από εφέτος υπεύθυνος ανασυγκρότησης - προπονητής του Water Polo του Ομίλου μας
*Σπύρο Κωνσταντάρα Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θέρμου.
*Τον  Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Σύρρο.
* Την Πρόεδρο της Βυρωνικής  Εταιρίας Ρόζα Φλώρου.
* Τον πρώην διευθυντή  φυσικής αγωγής  Αιτωλ/νίας  καθηγητή Τάκη Μαντζουράτο, που άφησε εποχή, ως μετρ μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων

Επίσης οφείλουμε και το τονίζουμε, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας.
*Το διαγνωστικό κέντρο Ανδρέα Χαραλαμπόπουλου και προσωπικά τον αγαπητό μας φίλο και Ιατρό Ανδρέα.
* Την Κοινοπραξία  «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε».
* Τον Α.Σ Μεσολογγίου- Ναυπακτίας η «ΕΝΩΣΗ».
* Το ξενοδοχείο «LΙBERTY».
* Το ξενοδοχείο « ΘΕΟΞΕΝΙΑ».
* Τον έμπορο και μέλος μας Ηλία Δέδε για την συνεχή στήριξή του.
* Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» και προσωπικά τον αγαπητό μας φίλο Νίκο Κορδόση.
*Τους επιχειρηματίες Αφους Μούρκα.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την Διοίκηση του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, για την φιλοξενία ορισμένων  αθλητικών αποστολών , την  Τροχαία Μεσολογγίου και προσωπικά την Διοικητή  Ελένη Βούρβαχη.
Υ.Γ Όσον αφορά την  Γαιτοδρομία με Σταλίκι , από την αρχή σπεύσαμε να διευκολύνουμε την καθιέρωση της, σε συνεργασία με την «Αδελφότητα  των Απογόνων , των Ελεύθερων Πολιορκημένων», επειδή και εμείς θέλαμε να προσδώσουμε ένα τοπικό «χρώμα» στο όλο σκηνικό του πρωταθλήματος. Θα πρέπει η Γαιτοδρομία να γίνει … σοβαρότερη.
Υ.Γ 2  Το θεωρούμε αυτονόητο, αλλά σας ενημερώνουμε , ότι ευχαριστούμε θερμά τους παλιούς αθλητές μας, τα μέλη μας, τους φίλους του Ν. Ομίλου και την Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου,  που βοήθησαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στην διοργάνωση, όπως κάνουν  κάθε χρόνο!

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου