Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Λάβαμε και δημοσιεύουμε του Χρήστου Ντίνου

OI Βουλευτές και τα αυτοκίνητα

Κ. Διευθυντά
 Σερφάροντας στο ιντερνέτ συνάντησα ορισμένους Εθνοπατέρες να έχουν δηλώσει την μη αποδοχή των πολυτελών αυτοκίνητων που τους  χορηγούσε η Βουλη και πλήρωνε το κορόιδο  αφού τους ψήφησε πρώτα και  μετά του κάνουν τον επιδειξία να μνημονεύουν με τα κολονάτου. Δηλώνοντας ότι είναι ανώτερος  του αφού πριν λιγο εκλιπαρούσε για την  ψήφο του πληρώνοντας από τα 400  και 360  που παίρνει . Άλλοι πριν και άλλοι μετά την ανακοίνωση της θαρραλέας Προέδρου της Βουλής τους τα κόβει από τον Δεκέμβριο  που τελειώνει η σύμβαση με την εταιρεία που τα δανείζει Leasing
 Είμαι υποχρεωμένος να επαινέσω τους Πρώτους Θαρραλέους την πράξη τους την οποία  αφήνω στην κρίση σας αγαπητή μου συμπολίτες .Αυτοί είναι ίσως να είναι και άλλοι σίγουρα αλλά δεν τους βρήκα.
Από το ΠΟΤΑΜΙ   Θεοδωράκης Σταύρος, Σταυρούλα Αντωνατου, Γεώργιος Αμυρας, Παναγιώτης Καρκατσουλης , Αντιγόνη Λυμπεράκη
Από ΣΥΡΙΖΑ  Γεώργιος Δημαράς ο οποιος το δήλωσε από του πρώτους  και δημοσίως στην ΑΙΧΜΗ , Ελένη Ψαρεα , Μουσταφά Μουσταφά. Εδώ θα περίμενα την κ Τριανταφύλλου τον κ. Βαρεμενο και τον κατά τα αλλά λάτρη του Μεσολογγίου και αισθανόμενος με αριστερές ιδεολογίες καθώς και η κ. Τριανταφύλλου να το είχαν κάνει πριν τους το αφαιρέσει η Πρόεδρος της Βουλής.
Ν.Δ. Γεωργιος Κουμουτσακος
ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχρηστοπουλος και Νικος Μαυραγαννης
Τιμητικό θα ήταν οι τρεις Βουλευτές και πολύ περισσότερο η κ. Τριανταφυλλου και κ. Βαρεμενος να ήταν από τους πρώτους που θα έδειχναν την ευαισθησία και να τιμήσουν την ανέχεια του μικρό συνταξιούχου και όχι να του παρουσιάζονται με το χλιδατο. μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο και μάλιστα με σοφέρ να δήξουν τι; ότι είναι ανώτεροι μας.
Αφού πριν λιγο εκλιπαρούσαν για την ψήφο του  ,μόνο οι πραγματικοί αριστεροί δεν κάνουν τέτοιες επιδείξεις . Και την ακριβή κάθε εμφάνιση ενδυμασία  αυτά κ. Τριανταφύλλου επειδή δεν τα πληρώνετε από την τσέπη σας αλλά εγώ με τα 360 Ευρώ που έτρεχα να δώσουμε ψήφους,  τα στενά φορέματα και παντελόνια αδυνατίζουμε  πρώτα και μετά τα αγοράζουμε.
Πασαρέλα στην αυλή της Βουλής, με τα πολλά κυβικά  σου υπενθυμίζουν πως αυτή η χλιδή πληρώνεται από την τσέπη του Λαού σου»γιατί οι βουλευτές δεν θέλουν απλά αυτοκίνητα για να κάνουν τη δουλειά τους έχουμε και τις επιδείξεις .

Το να είσαι διπλά , δηλαδή, να είσαι κοντά στο μέλι και να μη βουτήξεις το δαχτυλάκι σου στο βάζο σε πολιορκεί. Όλοι οι άλλοι έχουν, γιατί να μην έχεις κι εσύ; όχι δεν σε δάμασε ο Αριστερισμό σου τον όποιο ποτέ δεν υποστήριξες και ούτε τίμησες κ Τριανταφυλλου κ. Βαρεμενε και Παντζα ; Δεν έχεις τα ίδια δικαιώματα; Τι θα πεις στην πόλη σου και στα φιλαράκια σου στην πατρίδα, όταν θα σε δουν να έρχεσαι με το ΚΤΕΛ. Πόσο φοβάσαι πως θα σε πουν μ...;»,  τα μεγάλα  κυβικά  σου υπενθυμίζουν πως αυτή η χλιδή πληρώνεται όχι  την τσέπη σου αλλά από τον  Λαό που σε ψήφησε για να τον υποστήριξης  »,  και αναρωτιέμαι  γιατί οι βουλευτές δεν θέλουν απλά αυτοκίνητα για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά για  την πασαρέλα τους ξεχνούν όμως πως είναι παροδική η περίοδος  και το μόνο που τους μένει είναι το στίγμα..
 Metopoeleftherondimoton
                               Μετά τιμής
                            Χρήστος Ντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου