Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο τύπου της Δ.Π «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας




Μεσολόγγι, 22 Φεβρουαρίου 2016


Αθλητικές υποδομές: Προχωρήστε χωρίς χρονοτριβή τις αδειοδοτήσεις και τις μελέτες έργων στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου!

Η επίσκεψη, μετά από πρόσκληση της παράταξής μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινού στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους και για τον ίδιο, να διαπιστώσουμε από κοντά το μέγεθος των προβλημάτων στον χώρο αφ’ ενός και αφ’ ετέρου την τριτοκοσμική κατάσταση – σε σχέση με άλλες περιοχές – που βρίσκεται το επίπεδο των υποδομών σε όλα τα αθλήματα.
Επειδή δεν είναι η στιγμή της αποτίμησης ή ενδεχόμενης απόδοσης ευθυνών επί του προκειμένου, η παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» σε σχέση με όλα όσα συζητήθηκαν στην εν λόγω επίσκεψη, αλλά και τις προτάσεις που κατατέθηκαν προς χρηματοδότηση, θεωρεί ότι ο Δήμος πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσει σε δύο (2) ενέργειες:
α) Στην αδειοδότηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου από την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία. Άλλη καθυστέρηση πλέον δεν νοείται διότι υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μην χρηματοδοτηθούν αθλητικά έργα όταν δεν υπάρχουν οι προβλεπόμενες άδειες.
β) Στην εκπόνηση των ώριμων μελετών προς κατάθεση και χρηματοδότηση από την Γ.Γ.Α.
Στη βάση των παραπάνω θεωρούμε ότι Δήμος και Γ.Γ.Α. από κοινού πρέπει να συντάξουν πρόγραμμα χρηματοδότησης των άμεσων αναγκών χωρίς αποκλεισμό καμιάς Δημοτικής Ενότητας του Δήμου. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι δεν χωρούν αναβολές και καθυστερήσεις μιας και ο Γ.Γ.Α. έχει να επισκεφθεί το Δήμο μας τουλάχιστον σαράντα (40) χρόνια…   
                  Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου