Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Κατόπιν έντονης φημολογίας τις τελευταίες ημέρες προερχόμενη από γνωστούς κύκλους της πόλης μας, περί πληρωμής του ποσού των 172.412,85€ στο συνάδελφο επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, κ. Γεώργιο Κασσαβέτη και λόγω του ηθικού θέματος το οποίο εγείρεται, η Διοίκηση του Συλλόγου, δια του Προέδρου της, κάνοντας επίσημη παρέμβαση προς το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κατσούλη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Παναγιώτη Νούλα στο τμήμα Οικονομικών του Δήμου, ζητήθηκε η αναλυτική κατάσταση των επιχειρηματιών που έχουν να λαμβάνουν εκ του συγκεκριμένου ποσού.
Η επίσημη απάντηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου προς τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο, αναφέρει ότι το μέλος του Δ.Σ. μας κ. Γεώργιος Κασσαβέτης έχει να λαμβάνει το ποσό των 7.159,04, που σημειωτέων αφορά υποχρεώσεις παρελθόντων ετών του Δήμου προς την επιχείρησή του. Το ποσό των 172.412,85 αφορά εξόφληση τιμολογίων πλειάδας συναδέλφων επιχειρηματιών, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρουμε για δεοντολογικούς λόγους.
Κατόπιν τούτου καταδικάζουμε όσους ανώνυμα και άκριτα μεταφέρουν ψευδείς «ειδήσεις» που παραπληροφορούν την κοινωνία και θίγουν υπολήψεις και την επαγγελματική υπόσταση συναδέλφων μας.



                                                            Για το Δ.Σ.                                

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                       ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου