Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Λάβαμε και δημοσιεύουμε



Έτσι θα αλλάξει η ιστορία ??
Την τέταρτη 22/6 έγινε  η γενική συνέλευση της ΑΕΜ στο αμφιθέατρο της περιφέρειας με θέμα απ’ότι κατάλαβα την συνένωση του ΓΟΜ με την ΑΕΜ και όπως μας έλεγε και η αφίσα του συνδέσμου των φιλάθλων «θύρα 2» θα ήταν  «η μέρα που θα άλλαζε ο ρους της ιστορία της ΑΕΜ» !!
Έγιναν λοιπόν οι συνηθισμένες τοποθετήσεις των παραγόντων , παρατέθηκαν τα οικονομικά στοιχειά κτλ. Στην συνεχεία οι ομιλητές και ο δήμαρχος  περιορίστηκαν σε γενικότητες και ευχολόγια .
Κάποιοι πρότειναν να βρεθούν  χορηγοί οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν την νέα προσπάθεια της νέας ΑΕΜ με διάφορους τρόπους που μάλλον δεν έπεισαν κανέναν .
Χωρίς να είμαι ειδικός , αυτή την εποχή δεν ξέρω πολλούς που μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και να τα στερήσουν από την αγαπημένη τους οικογένεια . Η νέα διοίκηση θα πρέπει πάντα κατά την γνώμη μου να ζητήσει από τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ΑΕΜ πληρώνοντας το εισιτήριο τους και μόνο!!  Και όχι να κάνουν τους μεγαλοπαράγοντες με ξένα λεφτά , θα πρέπει να περιορίσουν τα λειτουργικά έξοδα της νέας ομάδας, να οργανώσουν τις ακαδημίες και το κυριότερο να βάλουν στόχους τους οποίους θα μπορούν και να πετύχουν.
Θα πρέπει να καταφέρουν να κάνουν κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα γιορτή σε όποια κατηγορία και να παίζει η ομάδα!!
Στην αρχή της συνεδρίασης ήμασταν περίπου 60 άτομα και στο τέλος μέτρησα 80, όπως επισήμαναν και οι παράγοντες-ομιλητές περίμεναν πολύ περισσότερους . Που ήταν οι οργανωμένοι φίλαθλοι και όλοι αυτοί που έλεγαν ότι η απουσία ισούται με προδοσία, εκτός και αν θέλουν να μπαίνουν τσάμπα στο γήπεδο , να προκαλούν επεισόδια και να εκθέτουν τη ομάδα και την πόλη μας γενικότερα !!
Αισθητή ήταν και η απουσία του πρώην γενικού αρχηγού της ΑΕΜ που αφενός  προέβλεψε τη χαμηλή ανταπόκριση του καλέσματος αφετέρου είναι γνωστή η διαφορετική φιλοσοφία που έχει για τον παραγοντισμό στο ποδόσφαιρο.
Τελειώνοντας , Θέλω να ευχηθώ στη νέα διοίκηση καλή δύναμη, γερά στομάχια και πάντα επιτυχίες.
Ένας Μ’σολογητ’ς σκέτο.

3 σχόλια:

  1. Με ΚΛΑΝΙΕΣ δεν βαφονται αυγα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει ο νεος προεδρος να αποδειξει οτι αγαπαει την ΑΕΜ οπως ο μπαμπας του.Ο παλιος ειναι γνωστο οτι ο μπαμπας του εχει δωσει την ζωη για την ομαδα και αυτος την πληρωσε με το παραπανω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικό είναι όλος ο φίλαθλος κόσμος του Μεσολογγίου να ασχολείται με την ΑΕΜ, με αυτή την ομάδα μεγαλώσαμε και νιώθαμε περήφανοι σε όποια κατηγορία και αν έπαιζε! Μετά ήρθαν τα χρόνια της «παράγκας» και γεμίσαμε σωματεία δήθεν αθλητικά και ερασιτεχνικά. Που το καθένα εξυπηρετούσε τις μικροφιλοδοξίες και τα μικροσυμφέροντα της κάθε «ψευτοδιοίκησης» . Εκμεταλλεύονταν τα όνειρα τις προσδοκίες κάθε κακόμοιρη πατέρα που τα έχωνε και νόμιζε ότι το καμάρι του θα κάνει καριέρα.
    Η ΑΕΜ είναι όντως «μια ιστορία ,μια πόλη ,μια ομάδα» ή όπως αλλιώς το λένε, και δεν έχει καμιά σχέση με εσάς κύριοι νέοι πρόεδροι , αντιπρόεδροι , γενικοί αρχηγοί κτλ..( τουλάχιστον ο πρώην Γ.Αρχηγός μπορούσε να μιλήσει και να σταθεί σε ένα πάνελ)
    Πρέπει να αποδείξετε ότι θα σταθείτε άξιοι συνεχιστές αυτής της Ιστορίας.
    Υπάρχει κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία παίζει η ομάδα , αλλά θέλει να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή με τα παιδιά του, να υποστηρίξει την ΑΕΜ, χωρίς να αντικρίσει όλα όσα γίνονται στις «μεγάλες» κατηγορίες τα οποία οι δικοί μας θερμόαιμοι «φίλαθλοι» αντιγράφουν θέλοντας να καλύψουν τα κόμπλεξ τους.
    Όσο για το Παναιτωλικό , μακάρι να είναι πάντα στην Α κατηγορία και να βλέπουμε κανένα ματσάκι, γιατί το Μεσολόγγι δεν έχει αυτές τις προδιαγραφές. Αλλά να δούμε τι θα γίνει άμα ο «εκ Σουηδίας ορμώμενος» πρόεδρος τους, φύγει νύχτα…
    ¨ένας ΑΕΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή