Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Άλλα 2 μετάλλια από τα Μέθανα ο Ν.Ο.Μεσολογγίου



Με δύο Ασημένια μετάλλια επέστρεψε η ολιγομελής αποστολή του Ν.Ο.Μ από τα Μέθανα.
 Το Σάββατο 24/9 στο γραφικό λιμανάκι των Μεθάνων έγιναν διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ, συμμετείχαν 10 σωματεία απ΄όλη την Ελλάδα με 150 περίπου αθλητές!
Η αποστολή του Ν.Ο.Μ με έξι αθλητές κέρδισε δύο ασημένια μετάλλια. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν είναι οι παρακάτω: Στρωματιά Καλλιόπη (Ασημένιο Κ1 Κορασίδων 200μ), Κέκελου Αθηνά (Ασημένιο Κ1 Παγκορασίδων 200μ), Στεργιάκη Κων/να, Γιαννώτα Μαρία, Αγγισουλάκης Πέτρος και Στεργιάκης Δημήτρης.
Επίσης ο αθλητής του Ν.Ο.Μ Χρήστος Καπνίσης μετά την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις και την μετακόμιση του στην Αθήνα, ξεκίνησε την διαδικασία μεταγραφής του σε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο του κέντρου όπως είναι ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ).
Τα μέλη και το Δ.Σ του Ν.Ο.Μ του εύχονται καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες στο συναρπαστικό άθλημα του Καγιάκ ήρεμων νερών.
Ο Ν.Ο.Μ ενημερώνει ότι οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας Καγιάκ θα γίνονται και τον χειμώνα (πληρ.6972215972), τα μαθήματα της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης είναι σε εξέλιξη (πληρ.6979476155) και η διαδικασία εγγραφής νέων αθλητών, από 7 χρονών και άνω, στην Σχολή Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακού Τριγώνου (OPTIMIST) συνεχίζεται (πληρ.6979476155).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου