Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου του Ν.Ο.Μεσολογγίου



Με δύο Χάλκινα μετάλλια και πολλές  εμπειρίες επέστρεψε η αποστολή του Ν.Ο.Μ από τον Βόλο.

Με οκτώ αθλητές συμμετείχε ο Ν.Ο.Μεσολογγίου στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Βόλου - Αργοναύτες  την Κυριακή 21/10/12. 
Στους αγώνες συμμετείχαν 11 σωματεία με 170 αθλητές όλων των κατηγοριών. Η διοργάνωση ήταν άψογη και τελεύτηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΕΟΚ-Κ, της ΔΟΕΠΑΠ, του ΔΗΠΕΘΕ και του Επιμελητηρίου Θεσσαλίας . (σε άλλες περιοχές τέτοιες διοργανώσεις τυχαίνουν διαφορετικής αντιμετώπισης ).
Η ομάδα του ΝΟΜ αποτελούνταν από τους παρακάτω αθλητές:  Αγγισουλάκης Πέτρος, Πυλαρινού Σοφία, Στεργιάκη Κων/να, Στεργιάκης Δημήτρης, Φιλιππόπουλος Αρχοντής (Χάλκινος στα 200μ Κ1 Παμπαίδων), Γιαννώτα Μαρία, Κατωπόδη Ζωή και Ντρέ Πέπη (Χάλκινο στα 200μ Κ1 Junior). Αξίζει να σημειωθεί,  ότι η ομάδα αποτελούνταν στην πλειοψηφία της από νέους αθλητές που είχαν λίγους αγώνες στο ενεργητικό τους. Παρ΄όλα αυτά, μια καθυστερημένη εκκίνηση ή μια λάθος κουπιά στέρησε από κάποιους μια θέση στο βάθρο!!
Ενημερώνουμε τους μικρούς αθλητές μας, ότι οι προπονήσεις της ομάδας καγιάκ ήρεμων νερών συνεχίζονται όλο τον χειμώνα και το συμπέρασμα που προκύπτει από όλα αυτά τα ταξίδια , είναι ότι οι προοπτικές του αθλήματος στο προπονητικό πεδίο του Μεσολογγίου, είναι άπειρες !! 
Πληροφορίες Κοτσίρης Γερασίμος 6948005534 έφορος καγιάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου