Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τις τελευταίες ημέρες λάβαμε πολλές καταγγελίες για το τι συμβαίνει στην Ιερά μας Πόλη.


Τι γίνεται ρε παιδιά ??
 Είναι δυνατόν να παραιτείται ο Καβάγιας. και να μην παραιτείται !!
Είναι δυνατόν να δουλεύει στους παιδικούς σταθμούς προσωπικό χωρίς σύμβαση? Να χαρακτηρίζονται οι παιδικοί σταθμοί «Μανωλάδες» !! τι λένε οι γονείς και οι κηδεμόνες?
 Είναι δυνατόν να λειτουργεί παιδικός σταθμός στην Γουριά με 4 παιδάκια!! Και 5 άτομα προσωπικό? Επειδή το θέλει ο πολιτιστικός Παναγιώτης Κοντός! Ο οποίος έχει πάρει εργολαβία το Πνευματικό Κέντρο από Πρεζεβάνο και μετά!! Και αντλεί γενναίες χορηγίες με το παραμικρό (εκδόσεις Μπερερή..κ.α)
 Είναι δυνατόν ο Καβάγιας να χρηματοδοτεί μέσω Πνευματικού Κέντρου, έργο της γυναίκας του?     Ο τίτλος του έργου είναι «του σεντουκιού τα παραμύθια» και μιλάνε για 6000 ευρώ!!
Είναι δυνατόν να διαχειρίζονται όλο το κονδύλιο του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς με αυτόν τον τρόπο?
 Είναι δυνατόν επί σειρά ετών να κανονίζει τα πάντα η δημοτική υπάλληλος Παπαγεωργίου?  Μήπως εμπλέκετε παράνομα με το Πνευματικό Κέντρο?  Είναι δυνατόν η αδερφή της  να προσλαμβάνεται στον 3ο παιδικό ως μαγείρισσα!!!
 Είναι δυνατόν τα κατσαρολικά να τα διαθέτει στους παιδικούς σταθμούς η γυναίκα του Παπαδημητρόπουλου. Και τα πετσετοτραπεζομάντηλα ο Μ. Χαντζής? Διαγωνισμός έγινε ?  προσφορές δόθηκαν? Οι καταγγελίες λένε πως όχι!!
 Είναι δυνατόν η γυναίκα του δημοτικού υπαλλήλου Μανιάτη, να κλείνει το κουρείο, να συνεχίζει να ψαλιδίζει κατ'οίκον και συγχρόνως να δουλεύει ως συμβασιούχος στον Δήμο!
 Είναι δυνατόν γενικώς οι εθελοντές να καλοπληρώνονται ?
 Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια κακοδιαχείριση στο ΧΥΤΑ από  πρώην και επόμενους και να αποτελεί πλέον περιβαλλοντική βόμβα!!
Μήπως για όλα αυτά πρέπει να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο?
Μας κάνει μεγάλη εντύπωση η σιωπή του Δημοτικού Συμβούλου Θ.Μαργαρίτη ο οποίος ως κουμουνιστής καταγγέλλει ανηλεώς τα ξένα και ντόπια μονοπώλια, αλλά σιωπά για όλα τα παραπάνω, μήπως έχει όφελος ?


Μετά το περίφημο επιστημονικό συνέδριο με την Unesco που προετοίμασε την ένταξη στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς οι σύνεδροι έσπευσαν στον Δημητρούκα για το ανάλογο φαγοπότι. Ο Μr. «Unesco» Μαρωνίτης  αφού έκανε haircut (κούρεμα αλά Βοιδόδα) απαίτησε ενώ πλήρωσε 200, ζήτησε απόδειξη για 1000!!! Αφού γλύτωσε τον ξυλοδαρμό, έφυγε κακήν κακώς!! Αυτός ο κύριος θα μας βάλει στην unesco ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου