Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

3η Ποδηλατάδα Αγρινίου στις 28/9/13



ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, και Βαθμοφόροι αλλά και Γονείς και Φίλοι των Προσκόπων και του ποδήλατου της πόλης του Αγρινίου, ετοιμαστείτε. Το Σαββάτο στις 28 του Σεπτέμβρη στις 4:50 το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί η
3η ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Πάρτε τα ποδήλατά σας και ελάτε να αναδείξουμε το ποδήλατο ως το μέσο μεταφοράς στην πόλη. Ελάτε να φωνάξουμε και να πούμε ότι το    ….Αγρίνιο είναι πόλη για ποδήλατο.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο και έχει σαν στόχο να αναδείξει το ποδήλατο σαν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της πόλης για ένα καλύτερο τρόπο ζωής, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ευκαιρία στο περιβάλλον μας να «ανασάνει», έστω και για λίγο.
Η διαδρομή συνολικής απόστασης (7,5) χιλιομέτρων θα είναι οι ακόλουθη:
Αφετηρία: Πλατεία Δημοκρατίας / Σαλάκου /Δαγκλή / Δεληγιώργη/ Καλλέργη/ Οινέως/ Χαρ. Τρικούπη / Πυλήνης / Πανεπιστημίου/ Νέα Περιφερειακή οδός/ Παλλάδος/ Χριστοβασίλη/ Κόκκαλη/ Ελπίδας/ Βλαχερνών/ Ρίτσου/ Βάρναλη/ Στάϊκου/ Καραπαπά/ Δουριώτη/ Κύπρου/ Πλατεία Δημοκρατίας.
Επίσης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι την  Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μια ποδηλατική βόλτα για ενήλικες μέχρι την λίμνη Τριχωνίδα. Σημείο συνάντησης-εκκίνησης θα είναι η πλατεία Δημοκρατίας στις 11:00 το πρωί και σημείο κατάληξης το event wakeboarding στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ε Λ Α Τ Ε !! !
ΣΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  Ο Λ Ο Υ Σ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου