Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου την Πρωτοχρονιά. Το δήμαρχο συνόδευε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Κασσαβέτης, οι αντιδήμαρχοι Κοταντάκης Δημήτρης και Καραδήμας Δημήτρης καθως και ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Καλτσούλας Κώστας.
        Τους εκπροσώπους του δήμου υποδέχτηκε ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και υπεύθυνος για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου Κυριακόπουλος Γιώργος και η διευθύντρια της νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ακριβοπούλου Αγγελική .
        Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο δήμαρχος δώρισε στο νοσοκομείο μια πρέσα ατμού για την αποστείρωση των στολών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε ασθενείς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

        Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου δήλωσε: “Τις μέρες των γιορτών η ευχή που ακούγεται αυτές τις γιορτινές μέρες από κάθε άνθρωπο είναι “Να έχουμε υγεία”. Μονό που για να “'έχουμε υγεία” χρειαζόμαστε ενα αξιόπιστο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους και κυρίως για τους “μη έχοντες”.
        Η σημερινή επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου είχε ένα συμβολικό χαρακτήρα. Το δικό μας δώρο συμβολίζει την έμπρακτη στήριξη μας στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και υποδουλώνει τη θέληση μας να αγωνιστούμε μαζί με τη νέα διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στους συμπατριώτες μας.
        Μετά την ενημέρωση μας απο το κ. Κυριακόπουλο, τον οποίο και ευχαριστώ για την συζήτηση που προηγήθηκε, αποφασίσαμε από κοινού ένα σύνολο νέων πρωτοβουλιών στήριξης και αναβάθμισης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, οι οποίες θα εκδηλωθούν τις προσεχείς ημέρες και στις οποίες θα καλέσουμε και την κοινωνία να έχει ενεργό ρόλο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου