Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

2ο Tουρνουά Beach Volley απο το Σύλλογο Νεολαίας ΜεσολογγίουΜε την διοργάνωση του 2ου Tουρνουά Beach Volley συνεχίστηκαν στις 13 και 14 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις για το 2ο Φεστιβάλ Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου οι οποίες ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα με την 1η  Γιορτή Γάστρου.

Το Τουρνουά διοργανώθηκε στον πολυχώρο “Exodos” στην Τουρλίδα και ήταν χωρισμένο σε 2 φάσεις. Το Σάββατο 13 Αυγούστου , πρώτη μέρα του τουρνουά, οι αγώνες άρχισαν στις 10 το πρωί για τη φάση των προκριματικών. Την επόμενη μέρα οι ομάδες έπαιξαν αγώνες προημιτελικούς, ημιτελικούς και η μέρα ολοκληρώθηκε με τον μικρό και μεγάλο τελικό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών

TEΛIKOΣ ΓYNAIKΩN
TΣAΦΩNIA/PΩΣΣH - KA'I'TATZH/MΠEKIPA'I'
1ο Σετ 21/14 KAI  2ο Σετ 21/9
 NIKHTPIEΣ TΣAΦΩNIA PΩΣΣH

ΤΕΛΙΚΟΣ ANTPΩ
 ΠETPOΠOYΛOΣ/AMOYPΓHΣ - ΠΛAΣTHPAΣ/ANTΩNIAΔHΣ
1ο Σετ 21/15 KAI 2ο Σετ 21/17
NIKHTEΣ ΠETPOΠOYΛOΣ AMOYPΓHΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά και στήριξαν για ακόμα μια φορά τις προσπάθειες του Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν για να στηθεί το τουρνουά. Ελπίζουμε οι πολίτες και η νεολαία του Μεσολογγίου να υποστηρίξουν και της υπόλοιπες εκδηλώσεις που ακολουθούν και οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου Νεολαιας να καθιερωθούν ως θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου