Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Μήνυμα Μαρίας Τριανταφύλλου.


Όχι στα τελεσίγραφα.
Η προσπάθεια  φίμωσης της δημοκρατικής έκφρασης του Ελληνικού λαού, από τα γεράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου είναι το κυριότερο που πρέπει να ηττηθεί αυτή τη ώρα.
Να αγωνιστούμε, όλοι μαζί, ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων, σαν ένα έθνος, να ακουστεί δυνατά η φωνή του λάου μας προς όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου.
 Να αγωνιστούμε ώστε την ερχόμενη Κυριακή να νικήσουμε το φόβο με  όπλο μας την δημοκρατία και την ελεύθερη σκέψη.
Όλοι μαζί, αποφασιστικά,  ανεξαρτήτως επιμέρους πολιτικών επιλογών,  να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να  αγωνιστούμε ώστε να ηττηθεί η πολιτική της λιτότητας.
Να αγωνιστούμε ενάντια στην  προμελετημένη    εξόντωση των λαών στο όνομα της εφήμερης κυριαρχίας  του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, δύναμη που έχει μεταλλαχτεί σε μία από της μεγαλύτερες απειλές  που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα και η φύση.
Να στείλουμε μήνυμα σε όλους τους λαούς που μας παρακολουθούν πως ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα από τις όποιες απειλές ή δυσκολίες, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει,  περιφρουρεί ενωμένος το δικαίωμά του στην ελεύθερη και  δημοκρατική επιλογή.
Η Ιστορία, των προγόνων μας, μας έχει διδάξει πως  οι έλληνες ποτέ δε μετρούσαν την ώρα της μάχης τον αντίπαλο.

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου