Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ-ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ-ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ-ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Λ Ο Υ Μ Ε

ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 19-04-2010, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΧΑΛΚΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΤΕΔΚ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ» ΟΥΤΕ «ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ» ΟΥΤΕ «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΛΚΕΙΑ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ;
ΜΗΠΩΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΔΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ Ή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ή ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΜΕ ΡΗΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΖΩΞΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΙΑΝΩΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ Ή ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Ή ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙOI, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ.(ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 194/ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ ΕΦΗΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 127/5.8.1994)

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗ ΥΓΕΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ.
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΨΑΧΝΕΤΕ «ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ»;
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;;
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ;;;
ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;;;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ 19-01-2010, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΙΔΗΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΑ Τ.Δ. ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ, ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ;;

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
ΚΥΡΙΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ,
ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΑ
«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ»

ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑΙΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

ΚΥΡΙΟΙ
Η ΟΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣEIΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ «ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ» ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.

Δ Η Λ Ω Ν Ο Υ Μ Ε

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κου ΚΟΙΜΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΛΚΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ) ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΟ 1998, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ (ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ-ΤΡΙΚΟΡΦΟ-ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑ-ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ) ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟ 1994.
ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ, ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
ΦΟΡΕΙΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΧΑΛΚΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 04-05-2010

2 σχόλια:

  1. Αυτοί οι κάτοικοι του μισού δήμου Χάλκειας που πλέον δεν είναι ούτε 500, πρέπει να σεβαστούν την πλειοψηφία. Όπως και ένας από τους πρωτοστάτες από το "χωριό των 88 μονίμων κατοίκων" που τρώει ψωμί από την πόλη του Μεσολογγίου. Όσα λένε είναι... ίδια καλαβρέζικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού θέλουν τόσο πολύ να ενωθούν με την όμορφη Ναύπακτο ας γίνει , σε λίγο θα πληρώνουν και διόδια .Νομίζουν ότι θα πάρουν μερίδιο από την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής (Ναύπακτου) και περιμένουν ορδές τουριστών. Κύριοι αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός , ότι κάνετε από μόνοι σας!! Άσε που καλύτερα σε ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο δήμο που θα είσαι και ένα από τα σημεία αναφοράς του παρά σε μεγάλο και τρίτη προτεραιότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή