Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Πώς να τον πάρουμε στα σοβαρά;

Θέμα : ΑΡΧΕΣ ; ΑΞΙΕΣ Δημοτικού Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.


Ο Δημοτικός Συνδυασμός " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου συμμετέχει στις διαδικασίες διεκδίκησης της Δημαρχίας του Δήμου, έχοντας Αρχές, Αξίες και Πρόγραμμα.

Δεν έχουμε σκοπό να ξεγελάσουμε, να είμαστε ευχάριστοι, καιροσκόποι, αλλά ειλικρινείς απέναντι στους Δημότες, απέναντι στους ψηφοφόρους.

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε υπηρεσίες στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας, με αποφασιστικότητα ,υπομονή και επιμονή.

Θέλουμε να σεβόμαστε και να επικοινωνούμε με τον πολίτη, να ακούμε και να ακουμπάμε το πρόβλημά του, έτσι το γραφείο καταγγελιών, παραπόνων και προτάσεων θα είναι δίπλα του.

Επιθυμούμε, την επικοινωνία και την συμμετοχή με όλους τους πολίτες, με όλους τους φορείς και συλλόγους, στην διεκδίκηση και στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν τον τόπο μας.

Πιστεύουμε, στην ισονομία και ισοπολιτεία. Κανένας, δεν θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Όλοι θα είμαστε ίσοι, τόσο στις απαιτήσεις μας από τον Δήμο, όσο και στις υποχρεώσεις μας απέναντι του, σεβόμενοι όμως τις αδύναμες ομάδες της κοινωνίας μας.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου έχει σαν στόχο και σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας, τόσο με έργα υποδομής, όσο και με την σωστή παιδεία στην τοπική κοινωνία. Οι πολίτες με σωστή παιδεία, δημιουργούν σωστές κοινωνίες.

Για να πετύχουμε τον στόχο μας, την ανάπτυξη, προϋποθέτει σωστή οργάνωση σε όλη την έμψυχη και άψυχη δύναμη του Δήμου.

Η σωστή λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών του Δήμου, θα αποδώσει καλύτερη και αποτελεσματικότερη υπηρεσία στον Δημότη. Για να υπάρξει καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών, θα πρέπει να αξιολογηθεί και το προσωπικό που εργάζεται, ως προς την αποτελεσματικότητα στις θέσεις ευθύνης του.

Για την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, θα εφαρμόσουμε την Κάρτα Ωραρίου.

Θέλουμε και απαιτούμε, από όλους τους εμπλεκόμενους με το Δήμο ( Δημοτικές Υπηρεσίες, φορείς, Συλλόγους, παράγοντες, το ίδιο το Κράτος ) να σέβονται και να εκτιμούν τον Δημότη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Δύναμή μας, για την ενασχόλησή μας με τα κοινά, είναι ο όμορφος τόπος μας με τα ένδοξα χώματά του, αλλά και ο όμορφος κόσμο μας με την απλότητα, την φιλοξενία, την εργατικότητα και αγωνιστικότητα.

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, να τον βγάλουμε από την νοοτροπία της μοιρολατρίας, να του δώσουμε θάρρος και πεποίθηση και να τον οδηγήσουμε σε τροχιά ανάπτυξης, όχι μόνο οικονομικής, αλλά πρωτίστως Κοινωνικής, Πολιτιστικής, με σεβασμό στο Περιβάλλον.

Για να υπάρξουμε ως Δημοτικός Συνδυασμός και να καταφέρουμε τον στόχο μας,
την ανάπτυξη, πρέπει να μας πιστέψετε, όλοι οι Δημότες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και
να μας εμπιστευθείτε.

Να γνωρίζετε, υποσχόμαστε μόνο, ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.

2 σχόλια:

  1. Αυτόν πρέπει να τον αναλάβει ο Μπρούμας και να του δώσει κανένα ...βιοπαθολογικό χαπάκι, μπα και συνέλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή