Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το Μεσολόγγι για δεύτερη χρονιά σημείο αναφοράς του Κανόε-Καγιάκ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι το 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Ήρεμων Νερών θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2011 στα ήρεμα και φιλόξενα νερά της νερά της λιμνοθάλασσας της Κλείσοβας.
Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ αποφάσισε να διοργανώσει σε συνεργασία με το Ν.Ο.Μεσολογγίου για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ Ήρεμων Νερών στο Μεσολόγγι με την προοπτική της μόνιμης τέλεσης.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών των μελών του Ν.Ο.Μεσολογγίου που πιστεύουν ότι ο λιμνοθαλασσιακός χώρος του νέου διευρυμένου μας δήμου είναι ιδανικός για ναυταθλητικό – προπονητικό τουρισμό και μοχλός ανάπτυξης της περιοχής.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι επαναλειτουργεί η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ν.Ο.Μ , όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά αυτού του συναρπαστικού αθλήματος – χόμπι ας επικοινωνήσουν μαζί μας.

Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στα παιδια.Προχωρειστε και μην υπολογιζετε τον Παπαθεου και τους αλλους που πανε να φτιαξουν αλλο συλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή