Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συμμετοχή του Δήμου σε Διεθνή ΄Εκθεση Τουρισμού
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τουρισμού “Philoxenia”, στοχεύοντας στην προβολή και στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής, στη δημιουργία νέων εμπορικών σχέσεων και στην προσέλκυση επενδυτών στον τομέα του τουρισμού. H έκθεση έλαβε χώρα από 18 έως  20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo Palace.
            Η “Philoxenia” αποτελεί για 25 χρόνια την κορυφαία συνάντηση και το forum των επιχειρηματιών του τουριστικού χώρου στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Με την έμπρακτη υποστήριξη πολλών επιχειρήσεων τουρισμού, φιλοξενίας, αναψυχής και εστίασης του δήμου και καλαίσθητο εκδοτικό υλικό, επιχειρήθηκε με επιτυχία η ένταξη της περιοχής μας στους προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, ενώ δρομολογήθηκαν επαγγελματικές συμφωνίες και ευρύτερες συνεργασίες.
Ο όμορφα διαμορφωμένος χώρος του περιπτέρου που είχε στη διάθεση του ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αποτέλεσε τόπο συνάντησης αρκετών εγχώριων επιχειρηματιών του τουρισμού καθώς και διεθνών tour operator.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου