Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016


(με ελληνικές ονομασίες!)
                                 
   Το «κάμα» του καλοκαιριού μας βράζει τον εγκέφαλό  και ο τύπος χωρίς χτες-χωρίς αύριο το χαβά του! Ως πολυπράγμων, επιδίδεται σε «στάσεις» ισορροπίας που παραπέμπουν σε κρεβάτι κι όχι σε Δήμο…
  Μας γυρίζει μια από δω, μια από κει. Όποτε δεν ικανοποιείται (τί είπα ο θεός!) μας αλλάζει  στάση και τούμπαλιν. Το καταλάβαμε, πως αρχικός και μόνιμος σκοπός του ήταν να μας τον «σφυρίξει» προς όφελός του, αλλά  όχι κι έτσι ρε αδερφέ! Έχεις κάνει έναν Καλλικράτη, ημίδιπλο με  σομιέ. Αν τουλάχιστον ήταν το στρωματάκι ανατομικό, δεν θα νιώθαμε τόσο πολύ τους κραδασμούς στην νεφραμιά μας!

   Όπου κι αν απλώσεις λερώνεσαι. Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ προηγούμενου δημάρχου και  οι σύμβουλοί του ως  νεομπρόκολα, τον ακολουθούν, τον συνδράμουν, χωρίς να ψυλλιάζονται  τί τους περιμένει άμα τελειώσει η θητεία τους!
   Τί έχετε φανταστεί ρε μάγκες, πως θα κυβερνάτε τον Δήμο για πάντα ή πως θα φτιάξετε πολιτικές καριέρες στην πλάτη του τύπου; Αυτός ήρθε για να φτιαχτεί ο ίδιος, όχι να προωθήσει εσάς! Λερώνεστε και μόνο που υπακούτε!
  Η «στάση» που σας κάνει λοιπόν κύριοι της πλειοψηφίας, ονομάζεται ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ.


ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, λέτε να είναι μια κάποια λύσις;
Η συνέχεια στο  saitologos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου