Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Να σταματήσουμε την  καταστροφή
Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 12/3/2014 η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας  με θέματα:
1.       Πολιτικές εξελίξεις  εν  όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στους Δήμους και στις  Περιφέρειες και των Ευρωεκλογών,  που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 25 Μαΐου 2014.
2.       Υποβολή προτάσεων για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας στο ψηφοδέλτιο της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας,  που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αναπτύχτηκε γόνιμος και δημιουργικός διάλογος, όπου κοινή ήταν η θέση όλων ότι η ανθρωπιστική κρίση καθημερινά εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και εξαθλιώνει την πλειονότητα του τοπικού πληθυσμού, όπως και όλης της χώρας. Σε πνεύμα ομοθυμίας και γενικής συστράτευσης  διατυπώθηκαν  ιδέες και προτάσεις για δράσεις  προς την κατεύθυνση της πλέον αποτελεσματικής πολιτικής σύνδεσης του κόμματος με το λαό της Αιτωλ/νίας, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να σταματήσει η μνημονιακή καταστροφή και να μπει η κοινωνία στο δρόμο της αντεπίθεσης και της  ανασυγκρότησης.

Για τη θέση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προτάθηκαν,  οι σύντροφοι Καβαλάρης Γιάννης, Κούστας Κώστας και Μπίτας Βαγγέλης. Επίσης υπήρξε αυτοπρόταση του Βελισσάριου Λιαροκάπη. Οι προτάσεις για την επιλογή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας προωθήθηκαν προς το περιφερειακό συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου