Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Οι "ένορκοι" του Μεσολογγίου αθώωσαν τον "Κατηγορούμενο"

Αυτή τη φορά ήταν η αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου που μετατράπηκε σε δικαστική αίθουσα, όπου οι θεατές συμμετείχαν ως ένορκοι ενεργά, άμεσα και διαδραστικά με τους ηθοποιούς! 

Οι "ένορκοι"του Μεσολογγγίου (και όχι μόνο, καθώς ανάμεσά τους μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι από το Παναιτώλιο, την Ναύπακτο και από το Αγρίνιο) αθώωσαν τον "Κατηγορούμενο", αφού άκουσαν πολύ προσεκτικά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Μεγάλη τιμή μας έκανε ο Χρήστος Καλαβρούζος, ο οποίος προσήλθε και παρακολούθησε την παράστασή μας και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Θεατρική Ομάδα "Πρόβα" του Καλλ. Εργαστηρίου Μεσολογγίου και την κα. Ζέτα Λάττα, που ήρθαν μαζικά και υποστήριξαν για μια ακόμη φορά την θεατρική μας προσπάθεια. Και φυσικά ευχαριστούμε το θεατρόφιλο κοινό του Μεσολογγίου που μας υποστηρίζει και μας  τιμάει με την παρουσία του τις παραστάσεις μας! 

Στο κλείσιμο της παράστασης η θεατρολόγος και σκηνοθέτης μας, Διονυσία Ολιβώτου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ζούμε στην εποχή των διλημμάτων. Και από δω και πέρα, που τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, το ένα δίλημμα έρχεται μετά το άλλο... Έρχονται εκλογές, προκύπτουν συνεχώς προσωπικά, κοινωνικά, ηθικά θέματα… Με αυτό το έργο εμείς θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας εκεί ακριβώς. Η προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς να αποφασίζει, όχι μόνο για πράγματα που έχουν σχέση με τον εαυτό του, αλλά και με πράγματα που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό γίγνεσθαι, είναι αυτή που φέρνει τα αποτελέσματα...θετικά ή αρνητικά".

Παραθέτουμε κάποια σχόλια για την παράσταση και ευχαριστούμε τόσο τους επώνυμους αλλά και όλους όσους με τα θερμά τους λόγια, μας έδειξαν την αγάπη τους, εκτιμώντας την προσπάθειά μας σαν ερασιτέχνες να προβάλλουμε τον Θεατρικό Πολιτισμό στην περιοχή μας.

"Απολαύσαμε μια άρτια παράσταση,προσεγμένη μέχρι τη λεπτομέρεια. ΜΠΡΑΒΟ. Περιμένουμε την επόμενη δουλειά σας. Το σκηνικό ήταν λιτό αλλά ταυτόχρονα επιβλητικό και οπωσδήποτε λειτουργικό".
 Λένα Ντζούρβα, ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου 

"Παρακολουθήσαμε την παράστασή σας, απόψε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.Άψογα οργανωμένη, δεν υστερεί στην παραμικρή λεπτομέρεια από μια επαγγελματική δουλειά.Καθηλωθήκαμε στις πολυθρόνες, προσπαθώντας να μαντέψουμε αν ο κατηγορούμενος ήταν πραγματικά ένοχος. Ψηφίσαμε υπέρ της ενοχής όμως ανήκαμε στην μειοψηφία!Η ομάδα σας δρα μεθοδικά και επί σκηνής και πίσω απ' αυτή. Τα αποτελέσματα είναι ορατά.Η θεατρολόγος σας κ. Διονυσία Ολιβώτου σας με τις κατευθυντήριες γραμμές που σας δίνει, σας οδηγεί στην ανώτατη απόδοση των υποκριτικών σας δυνατοτήτων. Η μεγάλη αγκαλιά του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αιτωλικού σας εξασφαλίζει επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε.Απλά συγχαρητήρια και συνεχίστε ακάθεκτοι.Να ρωτήσουμε, ποια είναι η επόμενη θεατρική σας δουλειά; Καταφέρατε να μας βάλετε και σ' αυτό το τρυπάκι! Καλή συνέχεια παιδιά του Αιτωλικού." 
Πολιτιστικός Σύλλογος "Χρήστος Καπράλος" 


"Δεν μπορούσα να λείψω από ένα θεατρικό γεγονός όπου όλοι όσοι συμμετέχουν, γνωρίζουν, αγαπούν και σέβονται το Θέατρο στην ευρύτερη σημασία του για όλους μας"
Χρήστος Καλαβρούζος - Ηθοποιός. 
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. 
Η επόμενη "δίκη" του "Κατηγορούμενου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο "Ευανθία Καρβέλη", στο Αιτωλικό, ώρα 8.30 μ.μ.
Και επειδή αρκετοί μας ρωτάτε, σας επιβεβαιώνουμε ότι τα αποτελέσματα της κάθε δίκης είναι οι δικές σας ψήφοι, οι οποίοι και καταμετρούνται. Υποσχόμαστε ότι μετά τις παραστάσεις θα σας ανακοινώσουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα απ όλες τις "δίκες". 

Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού
Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου