Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το μνημόνιο μειώνει την Εθνική μας Ανεξαρτησία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                   

Άλλη μια επέτειος του μεγάλου σηκωμού του 1821 βρίσκει τη χώρα και το λαό μας στη μέγγενη του μνημονίου και της συγκυβέρνησης,  που υπηρετεί την πολιτική που απορρέει  από τις εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας και του ΔΝΤ
Σήμερα η χώρα και ο Ελληνικός λαός  λεηλατούνται, σε ένα πρωτοφανές  γενικευμένο σχέδιο καταστροφής του παραγωγικού ιστού, των εργασιακών σχέσεων, του κοινωνικού κράτους και των δημόσιων αγαθών της υγείας, της παιδείας, του νερού, του ηλεκτρικού ρεύματος κ.ο.κ.
Ο Ελληνικός λαός εμβρόντητος  αρχικά  από την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε, είδε το εισόδημά του να μειώνεται δραστικά και να εξανεμίζεται μπροστά στις υποχρεώσεις του (προς το κράτος και τις τράπεζες) που πολλαπλασιάστηκαν οδηγώντας τον σε απελπιστικά αδιέξοδα. Ταυτόχρονα  η ανεργία ανέβηκε σε δισθεόρατα ύψη. Οι αυτοκτονίες όλη αυτήν την τετραετία  του μνημονίου, μπροστά στα αξεπέραστα οικονομικά αδιέξοδα των οικογενειών, αυξήθηκαν οδυνηρά, ανεβάζοντας αδιανόητα, για καιρό ειρήνης, τον αριθμό των νεκρών.
Σήμερα ο Ελληνικός  συνειδητοποιεί, μέρα με τη μέρα,  πως μόνο ο δικός του διαρκής πολιτικός αγώνας, ενάντια στους διώκτες του, μπορεί να φέρει το τέλος  του μεγάλου και πολύχρονου εφιάλτη. Η ανατροπή της πολιτικής του φαύλου πολιτικού συστήματος και της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αποτελεί τη μόνη διέξοδο.  Οι προσεχείς εκλογές στις 18 και στις 25 Μάη θα είναι η απαρχή της μεγάλης ανατροπής.
Εμπνεόμενοι από τις αξίες και τα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, τις αξίες και τα ιδανικά των αγωνιστών του ’21, αγωνιζόμαστε για τη διασφάλιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, για το σταμάτημα της καταστροφής της χώρας μας και την απαρχή μιας δημιουργικής πορείας που θα οδηγήσει στην αναγέννηση  της Ελλάδας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου