Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης κοντά στους δημότες.

Ι.Π. Μεσολογγίου 9/5/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με Πρόεδρο ΕΠΣΝΑ και Εργαζομένους του Δήμου»
   Στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», επισκέφθηκε την Τρίτη 6/5/2014 τη Μάστρου, τη Γουριά και την Πεντάλοφο. Εκεί συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους και μίλησε για το σχέδιο δράσης της δημοτικής του αρχής για τον τόπο. Η υποδοχή που του έγινε ήταν πολύ θερμή και φαίνεται πλέον καθαρά ότι ο γιατρός προπορεύεται στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας.
   Την Τετάρτη 7/5/2014 σύσσωμος ο συνδυασμός παραβρέθηκε στην λιτανεία της εικόνας του Αη Γιάννη του Θεολόγου στο Νεοχώρι και παρακάθησε στις εκδηλώσεις του δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου.
   Την Πέμπτη 8/5/14 ο Νίκος Μουρκούσης είχε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις. Οι εργαζόμενοι μετέφεραν στον υποψήφιο Δήμαρχο το ζοφερό κλίμα που επικρατεί στον τρόπο οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης του Δήμου και ζήτησαν να τους αναλύσει το πως σκέπτεται να αναστρέψει αυτό το αρνητικό κλίμα. Ο Νίκος Μουρκούσης ανέπτυξε το σχέδιο του συνδυασμού του και έκανε σαφές ότι γνωρίζει πολύ καλά τι θα συναντήσει σαν Δήμαρχος και «σηκώνει την πρόκληση» να νοικοκυρέψει το Δήμο με την εμπειρία που διαθέτει. Τόνισε δε, ότι οι υπάλληλοι μπορούν να επιβάλλουν τη νομιμότητα, αφού κανένας δήμαρχος δε μπορεί να αυθαιρετήσει χωρίς την σύμπραξη κάποιων συναδέλφων τους. Τέλος, τους κάλεσε να συστρατευτούν όλοι μαζί του και ζήτησε να του ασκούν κοινωνικό έλεγχο, αφού κι οι ίδιοι είναι δημότες και έχουν άποψη εκ των έσω.
   Την ίδια μέρα το απόγευμα, ο Νίκος Μουρκούσης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας κ. Τάκη Παπαχρήστο και αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε αθλητικά θέματα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα τοποθέτησης χλοοτάπητα ή ταρτάν σε όλα τα γήπεδα του Δήμου, ενώ συμφώνησε στην ανάγκη αναβάθμισης όλων των Κλειστών Γυμναστηρίων και του Γηπέδου Μεσολογγίου, που έχουν παραμεληθεί. Όπως είπε ο Νικ. Μουρκούσης, είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και σαν Δήμαρχος, ο Αθλητισμός θα είναι μεταξύ των πρώτων μελημάτων του, μετά το υγιεινό πόσιμο νερό και την καθαριότητα.
   Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο συνδυασμός επισκέφθηκε τα Φραγκουλαίικα, το Χρυσοβέργι, το Χαλίκι και το Κεφαλόβρυσο, όπου ο Νίκος Μουρκούσης μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων. Ο γιατρός είναι πολύ γνωστός στην περιοχή και χαίρει της γενικής εκτίμησης, ενώ γνωρίζει προσωπικά σχεδόν όλους τους κατοίκους. Και φαίνεται ότι η προτίμηση στον συνδυασμό του, που περιλαμβάνει πολλά προβεβλημένα πρόσωπα, θα είναι συντριπτική.
   Την Παρασκευή 9/5/2014 το πρωί, ο συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών», με επικεφαλής το Νίκο Μουρκούση, επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά του Αιτωλικού και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Κ. Λάσκαρη, όπου συνομίλησε με δεκάδες συμπολίτες και μοίρασε έντυπο με το Σχέδιο Δράσης του συνδυασμού ειδικά για το Αιτωλικό. Φυσικά, προτεραιότητα έχει το υγιεινό πόσιμο νερό και αυτό αποτελεί και δέσμευση του Νίκου Μουρκούση προς τους κατοίκους της περιοχής.
Εκ του Γραφείου Τύπου
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου