Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Περί Χρήστου Σωτηρόπουλου του Αντωνίου, συνταξιούχου Εφοριακού, πρώην Αντιδημάρχου, εκ Τρικόρφου Δωρίδος ορμώμενου, σε διάφορα πόστα …προσοδοφόρα!

Με αφορμή τον κυοφορούμενο νέο Νόμο περί «πόθεν έσχες», δημοσίων λειτουργών κ.ά., πολλοί αναγνώστες μάς έστειλαν διάφορες πληροφορίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απορίες ενός αναγνώστη μας, που αναφέρεται στο …ευαγές ίδρυμα, την Δ.Ο.Υ. Ι. Π. Μεσολογγίου. Ο αναγνώστης μας απορεί και εξανίσταται για τα εξής: Πώς είναι δυνατόν ένας κατώτερος υπάλληλος της Εφορίας, με σύζυγο πρόωρα συνταξιοδοτηθείσα (με ελαχίστη επομένως σύνταξη), να διαθέτει 5 καταστήματα (ένα είναι το ποδηλατάδικο Σουφλή), 4-5 διαμερίσματα, μια πετρόκτιστη βίλλα στο Τρίκορφο Δωρίδος, πολυτελή αυτοκίνητα στα παιδιά και να κάνει τουρισμό υψηλοτάτου επιπέδου στην Τουρκία; Είναι δυνατόν να αποκτήθηκαν όλα αυτά με ένα μισθουλάκο και μία συνταξούλα; Πρέπει, λέει ο αναγνώστης, να έκανε μεγάλη «μπάζα» ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, επί Πρεβεζάνου του αιωροπτεριστού. Επισημαίνει δε και ένα παράδοξο. Είναι δυνατόν ένας φοροεισπράκτορας να μαζεύει 900 (!!) ψήφους; Οι φοροεισπράκτορες, λέει, ιστορικώς ήταν τα πιο μισητά πρόσωπα, επειδή εισέπρατταν, ενώ οι σημερινοί τα μοιράζονται.
Έτσι είναι, αγαπητέ αναγνώστη. Κι εμείς ελπίζουμε ο νέος νόμος να επιφυλάσσει οθωμανικό για κάτι τέτοιους, ώστε να μην αναγκάζονται να σπεύδουν στην Τουρκία.. Τι άλλο να πούμε;


Σ.Σ. Αφαιρέσαμε τα υβριστικά σχόλια, γιατί έπρεπε, αγαπητέ αναγνώστη. Τα υπόλοιπα στοιχεία που καταθέτεις πρέπει πρώτα να τα διασταυρώσουμε και να ’σαι σίγουρος πως, μόλις αυτό καταστεί δυνατόν, θα δημοσιευθούν όλα.

3 σχόλια:

  1. μπραβο σωστες επισημανσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως πρέπει να ανοιχτούν και οι λογαριασμοί κάποιων υπαλλήλων τις πολεοδομίας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για την δημοσίευση. Είναι και άλλοι στην ίδια συνομοταξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή