Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στις 7-8 Αυγούστου εκατοντάδες παιδικά κουπιά θα ταράξουν τα ήρεμα νερά της Λιμνοθάλασσας

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Μεσολόγγι 27/07/2010

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ flatwater

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου δραστηριοποιείται από το 2005 στο νέο άθλημα ΚΑΝΟΕ – ΚΑΓΙΑΚ flatwater στον λιμνοθαλασσιακό χώρο της Κλείσοβας Μεσολογγίου. Με το νέο αυτό άθλημα προσπαθούμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής (αβαθή και ήρεμα νερά) και να καταστήσουμε την περιοχή ναυταθλητικό και οικοτουριστικό προορισμό παγκοσμίως.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι για πρώτη φορά διοργανώνουμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε –Καγιάκ το 14ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε – Καγιάκ Ήρεμων Νερών, στις 7-8 Αυγούστου 2010, στην Λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας .
Συνδιοργανωτές στους αγώνες είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας.
Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση του συγκεκριμένου αθλήματος, λόγω του ότι συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των σωματείων. Ο αριθμός των αθλητών θα είναι περίπου 300 και 50 συνοδοί-προπονητές από 30 αθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας, συνοδευόμενοι από εκατοντάδες γονείς, φίλους και συγγενείς. (Ακριβείς λεπτομέρειες για τον αριθμό των συμμετεχόντων θα είναι διαθέσιμες την ερχόμενη εβδομάδα, με την αποστολή των οριστικών δηλώσεων συμμετοχής και θα επανέλθουμε με νεώτερο δελτίου τύπου)
Η παρουσία σας θα είναι εξαιρετική τιμή για εμάς.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΓΙΑΚ


Γιάννης Κανής        Πάνος Κουρούκλης          Γεράσιμος Κοτσίρης

1 σχόλιο:

  1. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


    Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

    Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή