Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε..

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ύστερα από μαραθώνιες συζητήσεις, αμέτρητες ιδέες και πολύωρες συσκέψεις, ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας (Συ.Νε.Μ.Α.) σας ενημερώνει ότι το 1ο φεστιβάλ Si.Ne.M.A. είναι γεγονός!!! Επίσης για να μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις μας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι:

α) το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 14-24-28-29 Αυγούστου με κύριο τόπο αναφοράς το δασάκι στο λιμάνι. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Αυγούστου με ένα δρώμενο στον πεζόδρομο, ειδικά σχεδιασμένο για να γνωρίσει ο κόσμος τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου Νεολαίας

β) έχουμε ήδη καταλήξει στο πρόγραμμα και την μορφή του φεστιβάλ και την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτεί η πλήρης μορφή του, τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (blogs, facebook, sinema.weebly.com ) όσο και στους τοίχους και τα μαγαζιά της πόλης, με αφίσα και φυλλάδια που θα το προπαγανδίζουν.

γ) στις 28-29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Beach Volley, στο οποίο για να συμμετάσχετε με την ομάδα σας αρκεί απλά να επικοινωνήσετε με ένα e-mail (στο mk.sinema@gmail.com) ή να μας στείλετε ένα μήνυμα στο facebook με τα ονόματα των παιχτών και το όνομα της ομάδας.

Σκοπός μας είναι να ταράξουμε λίγο τα νερά, τον πιό ζεστό μήνα του καλοκαιριού. Θέλουμε να γνωριστούμε και να γίνουμε όλοι μια παρέα. Να αθληθούμε αλλά και να διασκεδάσουμε με μουσική, κάτω από το φως του φεγγαριού.

Σας περιμένουμε όλους!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας (Συ.Νε.Μ.Α.)

Επικοινωνία

i) Mk.sinema@gmail.com
ii) http://www.sinema.weebly.com/
iii) Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας (Συ.Νε.Μ.Α.) {facebook}
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=25227269985

1 σχόλιο:

  1. παμε γερα παιδια !! ειστε ενα πολυ αισιόδοξο μηνυμα μεσα σε αυτη την μιζέρια που ζούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή