Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η «κοινωνία των πολιτών» νίκησε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η «κοινωνία των πολιτών» νίκησε.
Οι τρεις τοπικές κοινωνίες του Μεσολογγίου, του Αιτωλικού και των Οινιάδων, οι απλοί άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης, της κουλτούρας και του λαϊκού μας πολιτισμού, έκαναν πράξη τη μεγάλη ανατροπή. Ο συνδυασμός της «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» είναι ο νικητής των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου στο διευρυμένο δήμο μας.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους υποστήριξαν το συνδυασμό μας και μας ψήφισαν. Διαμορφώσαμε σε λίγες εβδομάδες μια δυνατή και αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, την οποία ουδέποτε πρόκειται να προδώσουμε.
Τώρα είναι η ώρα, αυτή η σχέση να διευρυνθεί και να αγκαλιάσει το σύνολο της κοινωνίας. Την έχουμε ανάγκη στις νέες δύσκολες συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε την 1η του Ιανουαρίου στο διευρυμένο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. .

Απευθύνω κάλεσμα κοινής πορείας τόσο στους επικεφαλείς και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των συνδυασμών που δεν συμμετέχουν στη διαδικασία του Β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, όσο και στους συμπατριώτες και στις συμπατριώτισσες που ψήφισαν αυτούς τους συνδυασμούς. Δεν έχουμε την «πολυτέλεια» των αποκλεισμών. Δεν περισσεύει κανένας.
Το κοινό μας σπίτι, η αναγέννηση του τόπου μας, το νέο Μεσολόγγι για το οποίο όλοι αγωνιζόμαστε, μας χρειάζεται όλους.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου