Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Επιστολή του Εμποροβ/κου Συλλόγου Ι.Π Μεσολογγίου

Προς:
Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Ρέππα

Κοινοποίηση:
Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Σωκράτη Ξενίδη
Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Αθανάσιο Μωραΐτη

Κύριοι,

Εν όψει εφαρμογής της Υπηρεσίας Μιας Στάσης, πληροφορηθήκαμε ότι το Κ.Ε.Π. που επιλέχθηκε για ένταξη στο σύστημα όσον αφορά το νομό Αιτωλοακαρνανίας, είναι το Κ.Ε.Π. Αγρινίου, στην οδό Καζαντζή & Ηλ. Ηλιού 10.
Θεωρούμε αδιανόητη την ενέργεια αυτή, καθώς σε απόσταση 200 μ. από το Κ.Ε.Π. Αγρινίου βρίσκεται το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας το οποίο λειτουργεί ήδη σαν Υ. Μ. Σ. Είναι παράλογο στο μεγαλύτερο νομό της Ελλάδας σε έκταση να υπάρχουν δύο σημεία που λειτουργούν ως Υ.Μ.Σ. στην ίδια πόλη.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι βάσει του άρθρου 4 - Προϋποθέσεις πιστοποίησης-, του ΦΕΚ B 536 - 06.04.2011 το Κ.Ε.Π. Μεσολογγίου που βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 39 και έχει κωδικό 357 τηρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πιστοποίησή του ως Υπηρεσία Μιας Στάσης.
Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφαση αυτή και να εντάξετε στο σύστημα Υ.Μ.Σ. το συγκεκριμένο Κ.Ε.Π. Με την ύπαρξη δύο κέντρων Υ.Μ.Σ. σε διαφορετικές πόλεις, ενός του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο και ενός του Κ.Ε.Π. Μεσολογγίου, είναι αυτονόητο ότι θα εξυπηρετούνται καλύτερα όσοι επιχειρηματίες του νομού επιθυμούν να συστήσουν ομόρρυθμη ή ετερόρρυθμη εταιρεία.


Αυτή η πρόταση βρίσκει σύμφωνο το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς εμπορίου του νομού.


Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                                        ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου