Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη…

  Μεσολόγγι, 2 Φεβρουαρίου 2015Ομολογούμε ότι η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής – μέσω του Γραφείου Τύπου – ήταν αναμενόμενη, σπασμωδική και δείχνει πανικό άνευ προηγουμένου.
Πέραν του γεγονότος ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο τι ακριβώς έχει συμβεί αναφορικά με την ένσταση – ακύρωση του διαγωνισμού για ΚΟΙΝ.ΣΕΠ., δεν απαντούν ούτε επί της διαδικασίας ούτε επί της ουσίας του θέματος. Η σύγχυση και η διαστρέβλωση σε όλο της το μεγαλείο. Μία παρατήρηση επί του προκειμένου: Ασκήσαμε και θα ασκούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ως θεσμική αντιπολίτευση – όπως όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα – και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο και κανείς δεν θα κάνει ό,τι θέλει.
Το να φτάνουμε όμως κύριοι να μας κατηγορείτε για λογικές παρακράτους και μυστικών υπηρεσιών, αυτό σας το λέμε ευθέως είναι νοοτροπία ακραία και αντιδημοκρατική στα δημοτικά πράγματα. Μαζευτείτε λοιπόν γιατί όσο εκστομίζετε όλα αυτά τα απίστευτα φληναφήματα, τόσο δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό. Σας αφήνουμε στην κρίση των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας. Να ξέρετε δε ότι στο εξής δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά και ότι θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα.
Σε κάθε περίπτωση λοιπόν η αγωνία σας, ο τρόμος και το άγχος σας είναι μεγάλο. Επενδύσατε στον φίλο σας τον Αντώνη και στους νεκροθάφτες της Πόλης (Σαλμάς) τους βάλατε από το παράθυρο, μόνο που η μονταζιέρα του Μαξίμου έμεινε και από καύσιμα και από λάστιχο. Εξάλλου σας το είχαμε τονίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ευτυχώς που δεν μας αξιοποίησαν και οι μυστικές υπηρεσίες του Μεγάρου Μαξίμου…
Αντιλαμβανόμαστε την θέση σας. Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Θα είμαστε παρόντες στα προβλήματα της πόλης. Γιατί προβλέπουμε ότι σύντομα θα πάρετε τα όπλα κατά της νέας διακυβέρνησης… Το ζήτημα είναι ποιος θα ακολουθήσει. Σας αποχαιρετούμε με ένα απόσπασμα από την «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» του Ν. Καζαντζάκη:
«Έχει ο καιρός γυρίσματα, το ριζικό ’χει ρόδες, κι ο νους του ανθρώπου κάθεται αψηλά και τις στρουφογυρίζει· άιντε, και κλότσο ας δώσουμε της γης, να πάει την κατρακύλα!...»

Και εις άλλα με υγείαν…
Τελώ ευπειθέστατος
Ο Μυστικός πράκτωρ

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου