Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της χώρας
Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 25 Γενάρη δικαίωσε την επιμονή και την  συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της χώρας μας κόμμα της Αριστεράς   καταλαμβάνει την πρώτη θέση, αγγίζοντας την πλειοψηφία στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συνεργασία των ΑΝΕΛ, συνεπής προς τις προεκλογικές της εξαγγελίες, καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με τις κατοχικές τους πολιτικές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μαζί του τον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό, αναλαμβάνει πλέον την ευθύνη να  μετατρέψει την ελπίδα σε πράξη, να στηρίξει  και να ανακουφίσει τους αδύναμους και τους αδικημένους, να ανατάξει την οικονομία και να προβεί στην ανασυγκρότηση χώρας.
Με τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δίνεται το μήνυμα και το σύνθημα και στους λαούς της Ευρώπης για αγώνα ενάντια στην άγρια λιτότητα και τον ακραίο οικονομικό φιλελευθερισμό που τους συνθλίβουν, για αγώνα που θα αλλάξει την Ευρώπη υπέρ των κοινωνιών και των ανθρωπιστικών αξιών.
Οι δυσκολίες είναι υπαρκτές, όμως η μεγάλη πορεία της ελπιδοφόρας προοπτικής ξεκίνησε!
Ο Αγώνας συνεχίζεται για να μη δοθεί η δυνατότητα σε κανέναν εγχώριο ή ευρωπαίο παράγοντα, σε κανέναν πολιτικό σχηματισμό να αμφισβητήσουν την νίκη αλλά  και τον σαφή προσανατολισμό του Ελληνικού λαού, προς τη δημοκρατία, προς την ακέραια εθνική ανεξαρτησία, προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Η Ελλάδα προχωράει, η ζωή προχωράει, η ζωή θα κερδίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου