Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα


Η ολοκλήρωση της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας σήμανε μια νέα δυναμική στην πορεία για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και τη δημιουργία της μεγάλης σοσιαλδημοκρατικής παράταξης στη χώρα μας.
Η εκλογική ενίσχυση της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεις Πολιτών συνιστά την έμπρακτη απόδειξη πως η συνεργασία, η σύνθεση των απόψεων και η από κοινού ανάληψη ευθύνης από πολιτικά κόμματα και κινήσεις πολιτών με κοινή ιδεολογική αφετηρία και δημοκρατική αντίληψη αποτελεί τον μοναδικό δρόμο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα της χώρας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει τον επανεκλεγέντα βουλευτή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους υποψηφίους  βουλευτές της Συμπαράταξης, καθώς και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε όλο τον Νομό, για τον αγώνα που έδωσαν και κυρίως ευχαριστεί όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που ανταποκρίθηκαν με την ψήφο τους στη στήριξη της παράταξής μας.
Η προσπάθεια για μια ισχυρή κεντροαριστερά και μια δημοκρατική Αιτωλοακαρνανία  συνεχίζεται. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την έξοδο από την πολύπλευρη κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εξασφάλισε εκ νέου τη λαϊκή εντολή για διακυβέρνηση του τόπου, την οποία διεκδίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, μένει πλέον να αποδείξει αυτή τη φορά την ικανότητά της να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που καλλιέργησε στον χειμαζόμενο λαό.
Το ΠΑΣΟΚ θα ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες των πολιτών στα πλαίσια του ρόλου του.
Αγρίνιο, 22 Σεπτεμβρίου 2015
Από την Ν. Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου