Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου του Ποταμιού

Το Ποτάμι εκβάλει στην Αιτωλοακαρνανία!
Οι υποψήφιοι κοντά στους πολίτες

Οι υποψήφιοι της Αιτωλοακαρνανίας με το Ποτάμι Φούντα Νίκη, Φούντζουλα Χριστίνα, Τσίπρας Αλέξανδρος, Αγγέλη Βασιλική, Αναστασοπούλου Γεωργία, Αθηναίου Εύη, Φάκος Πέτρος και Μενουδάκου Γιούλη θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες όλους τους δήμους του Νομού και θα συνομιλήσουν με τους πολίτες.
Το Ποτάμι, με τους υποψήφιούς του σε αυτές αλλά και τις προηγούμενες εκλογές, θα ακούσει και θα ακουστεί από τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, θα συναντηθεί με φορείς και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του, αλλά και το πρόγραμμά του για τον Νομό. Με στόχο την επόμενη μέρα για την χώρα και τον τόπο μας, που θα σημάνει την αλλαγή στο πολιτικό τοπίο, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο του Ποταμιού στις πολιτικές εξελίξεις.

Πέρα από τις επιμέρους συναντήσεις με την κοινωνία και τους φορείς, αναλυτικά το από κοινού πρόγραμμα των υποψηφίων και οι εκδηλώσεις του Ποταμιού:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11/9 - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
19.00 Συζήτηση με ομιλητή τον Σπύρο Λυκούδη , με τίτλο «Μετεκλογικές Συνεργασίες και Μεταρρυθμίσεις». Προλογίζει η Νίκη Φούντα.
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9  - ΑΓΡΙΝΙΟ / ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
13.00  Παρουσίαση ψηφοδελτίου  στο Αγρίνιο – Συνέντευξη τύπου , παρουσία του βουλευτή Β’ Αθήνας Γρηγόρη Ψαριανού
20.30  Παρουσίαση ψηφοδελτίου  στο Μεσολόγγι– Συνέντευξη τύπου , παρουσία του βουλευτή Β’ Αθήνας Γρηγόρη Ψαριανού
ΚΥΡΙΑΚΗ  13/9 - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9 – ΒΟΝΙΤΣΑ  / ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ / ΠΑΛΑΙΡΟΣ
ΤΡΙΤΗ  15/9 – ΑΣΤΑΚΟΣ
ΠΕΜΠΤΗ 17/9  - ΘΕΡΜΟ
Θα ακολουθήσει συμπληρωματική ενημέρωση για εκδηλώσεις με στελέχη και βουλευτές του Ποταμιού από την Δευτέρα 14/9.

Το Ποτάμι θα είναι εκεί για να προωθήσει τις θέσεις του για την χώρα και την Αιτωλοακαρνανία και να ανοίξει και άλλο τα αυτιά και τους ορίζοντές του για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου