Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΟΥ….. ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Το ΠΑΣΟΚ για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, στηρίζοντας την καινοτόμα Διοικητική Μεταρρύθμιση, θα αναδείξει τον ικανότερο - ανάμεσα σε ισάξιους - υποψήφιο Δήμαρχο, μέσα από αξιοκρατικές δημοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να εκφράσει το δημοκρατικό χώρο.
Η «Σύγχρονη Πόλη» αποτέλεσε έναν ενεργό Δημοτικό συνδυασμό, με ξεκάθαρες θέσεις, με συνεχή παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια και με παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ανέπτυξε ένα γόνιμο Δημοτικό διάλογο με τους τοπικούς φορείς, την τοπική κοινωνία και τα πολιτικά κόμματα για την καταγραφή και την αναζήτηση τρόπων λύσης των διαχρονικών προβλημάτων που αφορούν το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα δεν παρέλειψε να υποστηρίξει τις ελάχιστες θετικές ενέργειες της παρούσας Δημοτικής αρχής, αλλά και να ενημερώνει τους δημότες για το προβλήματα που διαχρονικά συσσωρεύονται στο Δήμο Μεσολογγίου προτείνοντας λύσεις.
Ο συνδυασμός μας και ο επικεφαλής του, Γιάννης Τέγας με νέα πρόσωπα και αντιλήψεις, με γνώση και εμπειρία για την τοπική αυτοδιοίκηση, δημιούργησαν μία δυναμική, ικανή να προσελκύσει και να συσπειρώσει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, ώστε να έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και να ηγηθεί του ευρύτερου Δημοκρατικού χώρου.
Ακολουθώντας τη διάθεση της κοινωνίας για ορθή διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, την πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια παντού αλλά και προκειμένου να συμμετάσχω στη διαδικασία ανάδειξης του Υποψηφίου Δημάρχου στο διευρυμένο Δήμο Μεσολογγίου, δημοσιοποιώ τα περιουσιακά μου στοιχεία καθώς και τις μηνιαίες μου αποδοχές στην προσωπική μου ιστοσελίδα (www.giannistegas.gr), γιατί πιστεύω ότι όλοι όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών και να αναδειχθούν σε δημόσια αξιώματα και θέσεις θα πρέπει να γνωστοποιούν την υφιστάμενη οικονομική τους κατάσταση ως προς το παρελθόν και μέτρο σύγκρισης για το μέλλον.
Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε όλοι μας στην προσπάθεια εξυγίανσης του Πολιτικού συστήματος ενώ διαφοροποιούμαστε από τη λογική «όλοι είναι ίδιοι».

Μεσολόγγι 10-06-2010
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΓΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου