Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Μια ωραία πρωτοβουλία ας την υποστηρίξουμε όλοι!!

Κυριακή 13 Ιουνίου: ''Επιχείρηση… σκούπα'' της υπέροχης παραλίας του Λούρου. Ας είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον… Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε και ζήσαμε στο Λούρο, αλλά κυρίως όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την υπέροχη παραλία, θα μαζευτούμε την Κυριακή 13 Ιουνίου, στις 11.00 πμ, για να την καθαρίσουμε από σκουπίδια, ξύλα, καλάμια κτλ, αντικείμενα που όχι μόνο μας χαλάνε την αισθητική, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των λουομένων. Με την κοινή μας εθελοντική συνεισφορά τονίζουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια υπεύθυνη στάση που ενδυναμώνει το ρόλο και τα δικαιώματά μας ως πολιτών. Τα σκουπίδια θα συγκεντρωθούν σε ξεχωριστές σακούλες προς ανακύκλωση, ενώ τα ξύλα και τα καλάμια θα καούν στην παραλία και οι στάχτες θα σκεπαστούν με άμμο. Μετά την… «επιχείρηση σκούπα» θα ακολουθήσει μπανάκι και φαγητό στα υπέροχα μαγαζάκια της παραλίας! Απαραίτητα «σύνεργα» που θα πρέπει να φέρετε μαζί σας: καπέλο, αντηλιακό, κέφι και όρεξη για δουλειά! Λεπτομέρειες για την οργάνωση: - Στην παραλία θα παρέχονται στους εθελοντές γάντια μιας χρήσης, σακούλες σκουπιδιών, νερά και αναψυκτικά. - Απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Οινιάδων θα απομακρύνει τα σκουπίδια. Η όλη εκδήλωση διοργανώνεται από την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ Αιτωλ/νίας και πολλούς ακόμη εθελοντές από τους δήμους Μεσολογγίου, Οινιάδων, Αιτωλικού. Τελεί δε, υπό την αιγίδα του οικείου δήμου Οινιάδων ο οποίος και ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκλησή μας να συνεισφέρει με το έμψυχο δυναμικό και τα μέσα του. Σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να καθαρίσουμε την παραλία στην οποία κάθε χρόνο απολαμβάνουμε τα μπάνια μας! Προσκαλέστε όσο περισσότερους φίλους σας μπορείτε! Ας μη λείψει κανείς!!

2 σχόλια:

  1. Να πάνε να την καθαρίσουν αυτοί που έχουν τα αυθαίρετα εξοχικά και καταστήματα, οι οποίοι και την βρωμίζουν και κονομάνε . Αv δεν φτάνουν αυτοί οι 1000 αυθαίρετοι τότε να πάμε και εμείς οι άλλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαραίτητο να διευκρινήσουμε πως για να δημοσιεύουμε τα κείμενα-απόψεις-προτάσεις πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι στα ακατάληπτα Greeklish.
    Παρακαλούμε λοιπόν όσους θέλουν να καταθέσουν τις απόψεις τους ας τις στέλνουν στα Ελληνικά . Η δικιά μας πάγια άποψη είναι ότι όποιος αυθαιρετεί , ρυπαίνει και επιβαρύνει το περιβάλλον πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΙ και να ΤΙΜΩΡΙΕΤΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή