Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝΤαχ Δ/νση : Κ.Τρικούπη 7
Τ Κ 302 00  Μεσολόγγι

Τηλ. 2631055462

Email : typosmesol@gmail.com                                                     Ι.Π.Μεσολογγίου 14/ 03 / 2011


                                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη, είχε την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημαρχείο - Πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από την πλευρά του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη, εκτός των ζητημάτων και προβλημάτων που άπτονται της εφαρμογής του «Καλλικράτη», τέθηκαν τρία ακόμη σημαντικά για το δήμο ζητήματα. (Α) Η οικονομική και παραγωγική αξιοποίηση των ιβαριών της λιμνοθάλασσας, τα οποία κακώς βρίσκονται στη δικαιοδοσία του κράτους μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου (Β) Η ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι (Γ) Η άρση των υφισταμένων σήμερα νομικών και γραφειοκρατικών εμποδίων, έτσι ώστε το κτίριο του κληροδοτήματος του παλαιού Νοσοκομείου Χατζηκώνστα να μπορέσει να αξιοποιηθεί για να στεγάσει την Ακαδημία της Ελευθερίας.
Η κα. Μπακογιάννη δεσμεύτηκε να συμβάλλει από την πλευρά της στην προσπάθεια επίλυσης αυτών των σημαντικών θεμάτων του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου