Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝΔυο παρουσιάσεις βιβλίων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτώβριου :

            Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 7:30 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Χαρακτικής Βάσω Κατράκη στο Αιτωλικό,θα παρουσιαστεί η μυθιστορηματικής αυτοβιογραφίας της Αγαθής Δημητρούκα ΄΄Πουλάμε τη ζωή, χρεώνουμε τον Θάνατο΄΄.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ασωνίτης και αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα. Ορχηστρικό και χορωδιακό σύνολο με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Βλαχογιάννη θα αποδώσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους Αγαθής Δημητρούκα.

Το Σαββάτο 1 Οκτώβριου 2011 και ώρα 8:00 μμ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα παρουσιάσει το βιβλίο της Μεσολογγίτισσας συγγραφέως Γιώτα Ν. Γουβελη  «Το σκίτσο».
Για το βιβλίο της κας Γουβελη θα μιλήσουν η κα Ναυσικά Καπνιση & η κα Όλγα Ντρελια. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Λένα Χατζή ενώ την παρουσίαση θα συντονίζει ο κ. Αρτικος Βασίλης. Χορευτές από την Patras Tango Academia θα μεταδώσουν τη μαγεία που γεμίζει τις σελίδες του βιβλίου χορεύοντας στους ρυθμούς του Τango Argentino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου