Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Nαυτικού Ομίλου Μεσολογγίου




ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΣΚΑΦΗ OPTIMIST ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!
                             

                                                               

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου θέλει να σας πληροφορήσει ότι οι προπονήσεις της παιδικής ομάδας Καγιάκ θα συνεχιστούν καθ΄όλη την διάρκεια του χειμώνα στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν θα γίνονται στο γυμναστήριο του Ν.Ο.Μ στο λιμάνι. (Πληρ. στο τηλ του προπονητή 6972215972)
Επίσης ο Ν.Ο.Μ, στην προσπάθεια που κάνει για να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι τα μυστικά της ιστιοπλοΐας, θα ξεκινήσει σχολή με τα μικρά σκάφη  OPTIMIST.(Πληρ.6948005534-6979476155)
Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης συνεχίζει με νέα σειρά μαθητών στα μέσα Σεπτεμβρίου. (Πληρ.6979476155)
Τα αθλήματα του καγιάκ ήρεμων νερών και της ιστιοπλοΐας θα μπορείτε να τα απολαμβάνετε μια ολόκληρη ζωή. Ατελείωτες θα είναι οι ώρες που είτε μόνοι σας στην αρχή είτε με φίλους σας αργότερα, θα αρμενίζετε στο απέραντο γαλάζιο. Θα σας γεμίσουν υπέροχες εμπειρίες, με έντονο και υγιή ανταγωνισμό, με πολύχρονες φιλίες και θα έλθετε κοντά σ’αυτό που τόσο πλουσιοπάροχα μας προσφέρει αυτή η χώρα. ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!

Τελειώνοντας ο Ν.Ο.Μεσολογγίου σας προσκαλεί σε μια βραδιά «αθλητισμού και λογοτεχνίας» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 20.00 στις εγκαταστάσεις του, στο λιμάνι, για την απονομή πτυχίων ιστιοπλοΐας σε νέους ιστιοπλόους  και για την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Ηλιάνας Βολονάκη «Η Μελαγχολία της Νύχτας» εκδόσεις κήπος.
Η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα και θα μιλήσει μαζί μας !    

           Με τιμή το Δ.Σ του Ναυτικού  Ομίλου  Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου