Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ


Ολοκληρώθηκε σημειώνοντας τεράστια επιτυχία η 1η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ
ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, που διεξήχθη από 1- 4 Σεπτεμβρίου στο Μεσολόγγι. Τα 51 περίπτερα των εκθετών επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια
του τετραημέρου περισσότεροι από 10.000 πολίτες.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά το τέλος των εργασιών της Έκθεσης δήλωσε:
򇩏Για το ιστορικής σημασίας γεγονός που έγινε πράξη  αυτές τις τέσσερεις ημέρες στο Δήμο μας,  οφείλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες:  .
 • Στους συνδιοργανωτές, ήτοι την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, για την αγαστή συνεργασία.
 • Στους εκθέτες που μας εμπιστευτήκαν, στους επιχειρηματίες που
  διαφημίστηκαν μέσω της Έκθεσης, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.
 • Στον Αντιδήμαρχο Κοταντάκη Δημήτρη και στο Γραφείο Επιχειρηματικής Δράσης του Δήμου, ιδιαιτέρως δε στην Κρασσά Πέπη και στον Τερζάκη Μανώλη, που ήταν η «ψυχή» της όλης προσπάθειας.
 • Στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κο Μιχάλη Σάλλα, που την εγκαινίασε
 • Στους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαιτέρως στις εργαζόμενες της
  Κοινωφελούς μας Επιχείρησης, καθώς και στους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά.
 • Στον κο Δημητρόπουλο, στον οποίο ανήκει η όμορφη συλλογή παλαιών
  ποδηλάτων που μας διέθεσε στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου.
 • Στους υπευθύνους και όλα τα μέλη των καλλιτεχνικών σχημάτων που μας κράτησαν συντροφιά, ήτοι: Τη Λέσχη Φωτογραφίας «ΦΩΤΟ. ΛΕΜΕ», τους Foxrot και Dream waves, τη Χορωδία και την Κομπανία του Φιλοκαλλιτεχνικού Συλλόγου Μεσολογγίου, τη Χορωδία του Πνευματικού μας Κέντρου. Ακόμη το Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού που κινητοποίησε τους ψαράδες και διοργάνωσε την εκδήλωση για το περιβάλλον και τον Διατροφολόγο Γεράσιμο Μελισσαράτο, που ήταν ο ομιλητής στην εκδήλωση για τη « Μεσογειακή Διατροφή και τα τοπικά μας προϊόντα».
Τέλος εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες των συμπατριωτών μαςπου στήριξαν την προσπάθεια μας. Έγινε η αρχή και ήταν ελπιδοφόρα.
Να είναι όλοι σίγουροι πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου