Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π Μεσολογγίου - Δελτία Τύπου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καταγγέλλει τον κ. Τσιχριτζή και την παρέα του για την απόφασή τους να μην τοποθετήσουν κάλπες στα παραρτήματα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι συνάδελφοι μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα, να μεταβούν στο Αγρίνιο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Το αποτέλεσμα των εκλογών δικαιώνει, βέβαια, το συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του κ. Μούρκα, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 355 ψήφους από επιχειρηματίες της περιοχής του Μεσολογγίου.
Το τελευταίο διάστημα, το Μεσολόγγι δέχεται ένα πρωτοφανές κύμα επίθεσης με:
1. Την ίδρυση του Εφετείου στο Αγρίνιο.
2. Την ανατροπή του σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομικών που ήταν η δημιουργία μίας ΔΥΟ στο Μεσολόγγι, όπου μετά από επέμβαση των βουλευτών αναγγέλθηκαν δύο ισότιμες ΔΥΟ και τελικά η απόφαση κατέληξε σε μία τεράστια ΔΟΥ Αγρινίου και για να αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο το Μεσολόγγι, σε δύο ΔΟΥ Μεσολογγίου και Ναυπάκτου.
3. Την πρόθεση για δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου στο Αγρίνιο και όχι στην πόλη του Μεσολογγίου.
4. Τη δημιουργία του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στο Αγρίνιο, και όχι στο Μεσολόγγι, που είναι η έδρα της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, γεγονός που κάποιοι φαίνεται να έχουν ξεχάσει, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνόπουλος, ο οποίος όχι μόνο δεν φρόντισε να γίνει στο Μεσολόγγι, όπως ήταν και παλιότερα, αλλά δήλωσε και ευχαριστημένος που πήγε στο Αγρίνιο.
5. Τον αγρινιοκεντρισμό του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που έχει υποβαθμίσει εντελώς την παρουσία του στην πόλη του Μεσολογγίου, με αποκορύφωμα το εκλογικό πραξικόπημα των τελευταίων εκλογών, που για ένα κόστος 1500€ δεν έστησε κάλπες στο Μεσολόγγι.
Μετά από όλα αυτά ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου θεωρεί ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Μεσολόγγι τον κ. Τσιχριτζή αλλά και όλους αυτούς που καταστρατηγούν θεσμούς και καταπατούν τα συμφέροντα του Μεσολογγίου. Τέλος, καλούμε τους συναδέλφους να αγρυπνούν για την υπεράσπιση των ευρύτερων και πραγματικών συμφερόντων της πόλης μας και του νομού.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                                         ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου