Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Έναρξη της Κεντρικής Σκηνής με την ηθοποιό Χριστίνα Θεοδωροπούλου απο το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου





Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9.00 το βράδι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή το έργο του Γουΐλι Ράσσελ «Σίρλεϋ Βαλεντάιν».

 Ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου, που στα 48της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, έτσι και η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ελπίζουμε να συγκινήσει και πάλι το κοινό του Αγρινίου, ώστε να ανταποκριθεί και πάλι στις επιλογές μας.
Το ρόλο της Σίρλεϋ Βαλεντάιν, ερμηνεύει η έμπειρη και καταξιωμένη ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου. Ας σημειωθεί, ότι είναι η τρίτη φορά που το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα μετά τη Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Συντελεστές:

Μετάφραση : Παύλος Μάτεσις
Σκηνοθεσία : Βασίλης Νικολαΐδης
Σκηνικός χώρος  : Βασίλης Ραμμόπουλος

Πρεμιέρα : Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 , ώρα : 9.00 μ.μ.
Παραστάσεις : Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ώρα : 9.00 μ.μ.
Κυριακές ώρα : 8.30 μ.μ.
Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου

Οι παραστάσεις των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς διαμορφώνονται ως εξής : Κυριακή 25-12-11 ώρα : 8.30 μ.μ., Δευτέρα & Τρίτη 26 & 27-12-2011 ώρα : 9.00 μ.μ., Κυριακή 1-1-12 ώρα : 8.30 μ.μ. & Δευτέρα 2-1-12 ώρα : 9.00 μ.μ.

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου
Τηλ Ταμείου 26410 – 56 135 
Ώρες ταμείου : 11 π.μ.- 1 μ.μ. & 6 μ.μ. – 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου