Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για τα σημερινά γεγονότα στο Λιμάνι της Πάτρας

Καταγγέλουμε τα σημερινά γεγονότα στο λιμάνι της Πάτρας, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα  ‘’μήνυμα’’ της κυβέρνησης και της Τρόικας για τις πραγματικές τους προθέσεις για το λιμάνι και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας!

Μια πολιτική που υλοποιείται είτε με το ‘’Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περουσίας του Δημοσίου’’ που άλλωστε είναι η  ‘’συνταγή’’ της Τρόικας για το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού, είτε με την Αστυνομία, που κλήθηκε σήμερα από τη διοίκηση του ΟΛΠΑ για να σταματήσει το ξήλωμα του σιδερένιου φράχτη ανάμεσα στην πόλη και το θαλάσσιο μέτωπό της.

Καταγγέλουμε την κυβέρνηση και την Τρόικα για το ζοφερό μέλλον που ετοιμάζουν για τον εργαζόμενο κόσμο και την νεολαία. Για την λιτότητα, την εξαθλίωση, για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Να ακούσουν καλά το μήνυμα του Πατρινού εργαζόμενου λαού, που δίνει τον δικό του αγώνα απέναντι στα μέτρα τους, την ανεργία, το χαράτσι και την καταστροφική πολιτική τους: Το θαλάσσιο μέτωπο μας ανήκει! Απαιτούμε ελεύθερους δημόσιους χώρους - καμία σκέψη για εμπορευματοποίηση/ξεπούλημά τους! Ο μόνος δρόμος για να νικήσουμε είναι η οργάνωση του αγώνα από τα κάτω, η συσπείρωση του κόσμου στις γειτονιές και τα κινήματα της πόλης!

 Καλούμε σε κλιμάκωση των αγώνων απέναντι στην χούντα της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, με στόχο την ανατροπή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου