Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Είναι γεγονός, ότι η οικονομική κρίση και η λιτότητα στην οποία έχει επέλθει η χώρα μας, έχει φτάσει τους πολίτες στα όρια της εξαθλίωσης. Γι’ αυτό και η ανάγκη αλληλοβοήθειας και στήριξης των συνανθρώπων μας γίνεται πλέον απαραίτητη.
Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου, με αφορμή την έκκληση του υποψηφίου Βουλευτή Αιτ/νίας Ν.Δ κ. Νίκου Καραπάνου για την ίδρυση κοινωνικού φαρμακείου στον νομό μας, ανακοινώνει ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην πρωτοβουλία αυτή, στηρίζοντας ενεργά με κάθε του δυνατότητα την υλοποίησή της.
Η υγεία είναι το βασικότερο δικαίωμα όλων των πολιτών και δεν πρέπει να αφήσουμε στην τύχη τους, συνανθρώπους μας που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να προμηθευτούν τα φάρμακα που χρειάζονται.
Είναι αναγκαίο να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι, με ό,τι ο καθένας δύναται, έτσι ώστε να σχηματίσουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας για τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                                                                ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου