Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οι Ολλανδοί των τριών Α .. δεν μας τα λένε καλά...

Με αφορμή την προχθεσινή σύσκεψη της λιμενικής επιτροπής Αιτωλ/νιας ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Γιάννης Κανής δήλωσε:

Ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής  κ. Παπαδόπουλος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραπλανά την κοινή γνώμη σχετικά με τη λεγόμενη μαρίνα Μεσολογγίου.
Θα’ πρεπε εδώ και δυο χρόνια ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος δεν είναι καινούργιος όπως ψευδώς αναφέρει,
(ήταν μέλος της Διοίκησης επί Κώστα Σταράμου και διάδοχος του, ελέω του Γενικού Γραμματέα αποκεντρωμένης Διοίκησης) να κηρύξει  έκπτωτο τον Ολλανδό "επενδυτή."
Είναι συνεργός και συνυπεύθυνος εξίσου με τον Κώστα Σταράμο και τον Υπολιμενάρχη Σακιριανό.
Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες οι οποίες θα επιμεριστούν σύντομα από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Παράλληλη έρευνα είναι σε εξέλιξη από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Ψεύδεται ο κ. Παπαδόπουλος και παραπλανητικά αναφέρεται στην νέα χωροταξία. Η νέα χωροταξία αφορά βελτίωση των Λιμενικών εγκαταστάσεων του Μεσολογγίου προκειμένου να βελτιωθεί ο μελλοντικός τουριστικός λιμένας . Φορέας υλοποίησης των νέων έργων είναι το Λιμενικό Ταμείο και μόνο.
Ο κ. Παπαδόπουλος λέει σκόπιμα ψέματα ή είναι μειωμένης αντίληψης.
Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουν ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής μέσα σε υποτιθέμενο εργοτάξιο! Δεν υπάρχει αδειοδότηση, δεν υπάρχει οργανωμένος τουριστικός λιμένας (μαρίνα)!
Απλούστατα ο Ολλανδός δηλώνει πάρκινγκ σκαφών και κονομάει απεριόριστα, αποδίδοντας ελάχιστα  εκ των οφειλομένων στο κράτος.
Η όλη δραστηριότητα είναι παράνομη.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δήμαρχο μας, Κο Παναγιώτη Κατσούλη, ο οποίος στην τελευταία, αυτή συνεδρίαση της Λ.Ε. παρέστη, έθεσε καίρια ερωτήματα και ανέδειξε συνολικά το πρόβλημα «Μαρίνα» που δυσφημεί την περιοχή και τη χώρα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου